Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Access denied. De miért?

Access denied. De miért?

Figyelt kérdés

$host = "valami.hu";

$user = "valaki"

$password = "jelszo";

$db = "adatbazis";

$connect = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

Ezt a hibát kapom:

"Debugging errno: 1044 Debugging error: Access denied for user 'valaki'@'valami.hu' to database 'adatbazis'"

Ez mitől van?

2019. jún. 14. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a host nem jó. 127.0.0.1 vagy localhost kell általában, ha lokálisan kapcsolódsz.
2019. jún. 14. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, hogy a kapcsolat az ok. Az adatbázis kiválasztásánál jön elő ez a hiba. Szóval, amíg nem akarom elérni az adatbázist, és lekérdezni adatot, addig nem ír ki hibát.

Egyébként localhost-on tökéletesen működik, de amikor felteszem a netre (az adatokat módosítva természetesen), ott ezt a hibát kapom. Nem értem, hogy miért.

2019. jún. 14. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit módosítasz mire?
2019. jún. 15. 00:15
 4/4 A kérdező kommentje:

A localhost-os eléréshez képest módosítom az adatokat.

Kb. csak a jelszót és az user-t, de már próbálkoztam mindennel.

A lényeg, hogy azok az adatok kellenek a netes eléréshez, amiket írtam, és az adatbázisból mégsem tudok lekérdezni adatokat. A kapcsolat viszont elvileg jó.

2019. jún. 15. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!