Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges letölteni feliratot...

Lehetséges letölteni feliratot az Openload. Co vagy a Vidstore. Me honlapról?

Figyelt kérdés

Egy sorozat részeinek feliratait szeretném leszedni ezekről az oldalakról,viszont nem tudom,hogy megoldható-e.

Maga a videót sikerül lementenem,de én csak a fordító által felrakott feliratot szeretném leszedni,hogy jobb minőségben tudjam megnézni.

Ideális esetben maga a fordítóhoz fordulnék segítségért,viszont nem találtam meg az elérhetőségét,csak a fordítói nevét tudom.

2019. jún. 10. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézz körül feliratos oldalakon (opensubtitle, hosszupuska, feliratokinfo), lehet ott is megtalálod a keresett feliratokat. A videómegosztó oldalakra feltöltött videókra meg általában ráégetik a feliratot, hogy a lejátszó meg tudja jeleníteni ezért külön a feliratot nem tudod onnan letölteni.
2019. jún. 11. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy koreai sorozatról van szó,ezért nehéz megszerezni hozzá a feliratot.
2019. jún. 17. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Először is GoogleChrome ba kell lennéd legalább 2.3 ás verzió

Keresd meg a sorozatot és indísd el azt a a felirat típussal amelyek lele szeretnéd tölteni

Ha ez megvan akko hoz elő a vizsgálat menüpontot a Shift +I kombinációval ha megvan menj a Network fülre

Ha ez megvan frissítsd le az oldalt ha ez is megvan írd be a filteres keresőbe ezt .srt vagy egyéb felirat formátumokat biztos megtalálod ha m2gtalatad amelyik kell jobb katt rá open in a new tab és onnan már mind3n m3gy

Szia

2019. szept. 14. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!