Gamer PCről váltás laptopra?
A 200k vs 250k összehasonlítás semmit se ér.
Lehet drágán választasz majd most, vagy választottál anno, no és mégis mikori a jelenlegi gép. Pontos specifikáció esetén lehet mondani valamit. (no meg élda játékok megmelítésével)
De amúgy jó eséllyle szignifikáns visszalépés lesz. Egy gamer laptop amúgy sem 250k. Hanem mondjuk 350-550k.
Attól függ, mi az az 1-2 játék.
Viszont a melegedési gondokkal és meghibásodással kapcsolatos aggodalmak megalapozottak. A laptopokat egyre kisebb házakba passzírozzák, egyre rosszabbul szellőznek, és eleve nem tervezik időtállónak.
Ha pedig egy játékra alkalmas laptopról van szó, akkor ott bejátszik a valódi 4 magos proci és egy tisztességes GPU is, ami jobban fűt.
Úgy komolyabb utánanézés nélkül erre már merném mondani, hogy talán hozza az elvárható teljesítményt, de ki tudja, hogy válnak be hosszabb távon, plusz ~75 ezerrel túllépik a keretet:
Mivel ők az egyetlenek, akik képesek tisztességes keresőt kiizzadni az oldalukra, ahol normálisan működik a szűrés és nem akartam egyszer keresni egy korrekt gépet ott, aztán ugyanazt máshol, ahol jobb áron adják.
Rázza magát gatyába a többi webshop és onnan fogok linkelni. 2019 van, alap lenne már, hogy ha keresek egy bizonyos tulajdonságokkal rendelkező terméket, akkor ne kelljen a komplett termékpalettát végignéznem, hanem rászűrhessek a tulajdonságokra és a keresőmotor ne hagyja ki a nekem megfelelő termékek felét, mert a webshop bäszott normálisan kitölteni a termékadatlapot.
Jelenlegi konfigom:
Coolermaister gépház
ASRock B250M Performance alaplap
2x8 gb DDR4-es memória 2400mhz
nVIDIA GeForce GTX 1060 6GB videókártya
Samsung SSD 860 EVO 500GB
WDC WD10EZEX-21WN4A0 1TB HDD
QuadCore Intel Core i5-7500, 3600 mhz
Amikkel játszom : hots, rome total war 2.. kb ilyen játékokra gondoltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!