Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » S. O. S. A számítógépem...

S. O. S. A számítógépem lelassult és be van zavarodva, mit tehetnék vele?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt kezdődött el az, hogy a böngészőn(Chrome) belül nem enged lejátszani filmet (hiba: Skin IO error), így telepítettem újra. Azonban a gép lassú lett és azt veszem észre, nem látom, mit csinál, csak lelassul, és közben megjelenik a program, amit fel akarok tenni, anélkül, hogy átnéztem volna, mit telepítek, hova. Beindul, de a mappáját nem találom. Ma újra megnéztem, és a mappát megtaláltam, hova tette, de nincs benne semmi, a programot használom. A gépem nagyon lassú, mint ami be van zavarodva. Alig tudok nehezen valamit behozni.

Vírusírtó: Nincs találat

Lemeztöredezettség mentesítő: Volt.

Mit tehetnék vele, vagy mi van ilyenkor a géppel?

Tegnap, mikor feltettem böngészőt, olyan hibát is írt ki, hogy ami ott van bővítmény, harmadik féltől van és letiltott mindent. Most ez mi?

Köszönöm a segítséget.

2019. jún. 9. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Malwarebytes-t futtasd.
2019. jún. 9. 11:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Már csináltam. Anti-malware van. Semmit nem jelzett. A meghajtóról pedig töröltem, mintha valami enné a helyet.
2019. jún. 9. 13:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Tényleg vírus volt a gépen. Anti-malware-val ,,gyors vizsgálattal" nem mutatott kis semmit, most csináltam meg a ,,teljes vizsgálatot" és 46 vírus volt a gépen. Eltávolítottam a rosszindulatú elemeket, újraindult a gép és most gyorsabb, működik a YouTube is.

Köszönöm még egyszer! :)

2019. jún. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!