Milyen nyomtatónak hívják?
Egyik olcsóbb magán fogászaton láttam egy olyan nyomtatót aminél ki jött szokás szerint a kezelési papír. Amit alá kellett írnom, majd pedig a kezelési papírom vissza lett rakva a nyomtatóba, és a nyomtató meg benyelte azt majd pedig újból meg jelent a kezelési papírom a fogorvos eredeti tintával lévő aláírásával együtt.
Ilyen nyomtatót még soha az életemben nem láttam.
Vagy az lehet, hogy a nyomtató lézeres tinta sugara rá másolta a papírra az aláírásomat és aztán a fogorvos aláírását is rá másolta. Így a fogorvosnak és nekem is jutott 2 db példány a kezelési lapról.
Egyik kezelési lapra az eredeti írásomat került tintás golyós tollal, a másikat a nyomtató lézeres tintás sugara másolta rá az aláírásomat a tintás tollamat követve.
Majd a fogorvos szintén rá írta saját nevét tintás golyós tollal, majd azt a nyomtató lézeres tintás sugara szintén rá másolta a nevének a körvonalát követve.
" a fogorvos eredeti tintával lévő aláírásával együtt."
Az valószínűleg egy korábban beszkennelt aláírás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!