Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Zenéket hogyan lehet átteni...

Zenéket hogyan lehet átteni memóriakártyára?

Figyelt kérdés
Vagy csak képeket és videókat lehet áttenni?
2019. jún. 6. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármit lehet, de lejátszani csak azt tudod amit az adott eszköz támogat. A módszer ugyanaz, csatlakoztatod valamilyen módon arra az eszközre amin a tartalom van, majd rámásolod/beilleszted a memóriakártya mappájába.
2019. jún. 6. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen adatot "át lehet tenni".
2019. jún. 6. 19:34
 3/8 A kérdező kommentje:
És abban tudtok segíteni,hogy nekem ugye a telefonomon az alap tárhely az sd kártya (mármint az van beállítva) de a zenéket a külső tárhelyre teszi!Mit csináljak,hogy a zenéket is amiket letöltök az sd kártyára tegye?Olvastam itt valami olyat,hogy az sd kártyákra elvileg mostmár csak képeket és videókat lehet áttenni!
2019. jún. 6. 20:29
 4/8 Alex Fly ***** válasza:
Fogod a kedvenc fájlkezelődet és átmásolod...
2019. jún. 7. 06:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolom Androidról van szó.

Mappák: sdcard/music -> /sdcard-ext/...

2019. jún. 7. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:

"Zenéket hogyan lehet átteni memóriakártyára?"

Pontosan ugyanúgy ahogy képeket és videókat.

"a telefonomon az alap tárhely az sd kártya de a zenéket a külső tárhelyre teszi!Mit csináljak,hogy a zenéket is amiket letöltök az sd kártyára tegye?"

Tessék?Itt aztán van fogalmi zűrzavar.

A belső tárhely az a telefon tárhelye,a memórikártyára szoktuk mondani hogy külső tárhely.Te leírod hogy a zenéket a külső tárhelyre teszi(memórikártyára) de el szeretnéd érni hogy az SD kártyára tegye.

Most akkor hova teszed a zenéidet???

"Olvastam itt valami olyat,hogy az sd kártyákra elvileg mostmár csak képeket és videókat lehet áttenni!"

Rosszul tudod mert természetesen zenéket is lehet.Ha meg valaki ezt írta valószínű úgy értette hogy alkalmazásokat már nem lehet memórikártyára telepíteni csak képeket meg videókat.Csak a zenéket kihagyta a felsorolásból.

2019. jún. 7. 06:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a külső tárhely helyett belsőt akartam íeni!
2019. jún. 7. 17:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Írni
2019. jún. 7. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!