Laptop vásárlás előtt állok. Gondolkozom, hogy win-ről váltsak e macre? Vélemények, tapasztalatok érdekelnének, melyik a jobb, és miért? Játékok futtatása nem fontos, azt konzolom nyomom.
Milyen kiegészítőt kéne cserélni ami nem kompatibilis?
iphoneom van, azzal tökéletesen működik.
Van a családban mac, és lehet rajta torrentezni is, illetve minden programot le lehet rá szedni ingyen.
Azt, hogy hülyéknek van tervezve kétlem, minden komoly ember, illetve programozo, tervező, és aki videot vágnak, illetve komoly cégek is macet használnak.
Szerintem az, hogy könnyű kezelni az előny, az a windows hibája ,hogy túlbonyolítanak mindent.
Elsősroban olyan emberek véleményét vártam akiknek van tapasztalatuk, nem akik láttak már képen macet.
3. Koszi a segítséget.
Ami nekem fontos, hogy stabil, gyors gép legyen hosszú ideig, illetve sokat hordozom, igy legyen kicsi, és jó az aksija, amiben az apple verhetetlen, sok laptopot árulnak ilyen olyan akssival, de a valóságban nem bírják addig.
A MacBook Air simán birja a 10 órát min.
"Van a családban mac, és lehet rajta torrentezni is, illetve minden programot le lehet rá szedni ingyen."
Igen, de torrentezni jobb a windows. A mac masban jobb.
"Azt, hogy hülyéknek van tervezve kétlem, minden komoly ember, illetve programozo, tervező, és aki videot vágnak, illetve komoly cégek is macet használnak."
Igen, csak sok hülye nem fogja fel, hogy nem nekik van tervezve. :D
De ha iphone-od van, és tudod, hogy nem maradna nálad kihasználatlan a mac, szánsz rá pénzt, akkor mi akadálya? :) Döntsd el melyik operaciós rendszert kedveled jobban, melyiket hasznalnád szívesebben hosszutávon és a szerint válassz.
...
Csak egyet nem értek, ha van otthon maced, akkor miért kérdezed? Nincs vele tapasztalatod? Ha nincs, miért nem próbálod ki? :D Ez elmegy poennak is, de azért komolyan is gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!