Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Blokkolt az Instagram?

Bulimic Royalty kérdése:

Blokkolt az Instagram?

Figyelt kérdés
Kb. 4 napja nem tudok belépni az Instagram profilomra,nem engedi.És lent kiírja,hogy blokkolt az Instagram.Ezt fel fogják oldani? Ha igen mennyi idő eltelte után?

2019. máj. 30. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt az a legfőbb kérdés hogy mi volt az oka annak hogy blokkolt...?

Egyébként lehet fel fogják oldani, de valószínű hogy nem.

Próbálj meg segítséget kérni itt

[link]

2019. máj. 31. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi.:)
2019. máj. 31. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt írta ki azon az oldalon,hogy:Glorifying,promoting and encourageing self-harm isn´t allowed on Instagram. Tudom hogy megszegtem a szabályokat,mert kiírtam valamit és akkor nem volt privát a profilom.De akkor miért nem tették ők priváttá vagy miért nem írtak üziben hogy tegyem priváttá.
2019. máj. 31. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyazzal a emailcímmel,felhasználó névvel nem enged regisztrálni.Azt írja ki,hogy más profil használja ezt az emailcímet.Akkor lehet,hogy még majd még feloldják a blokkolt Instagram profilomat?
2019. máj. 31. 19:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy csak 2 hónapra tiltottak le?
2019. jún. 2. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a válaszadó vagyok. Akkor ez már biztos hogy azért blokkoltak amit közzétettél. Viszont azzal az email címmel nem csinálhatsz már új fiókot amivel már egyszer regisztráltál. Őszintén nem tudom mikor fogják feloldani (ha egyáltalán fel fogják).

Szerintem az az egyetlen megoldás hogy vársz, vagy csinálsz egy új fiókot és ezentúl körültekintőbben jársz el azzal kapcsolatban hogy mit posztolsz ki.

2019. jún. 2. 14:39
 7/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogják már feloldani az instagram profilodat, megszegted a szabályokat, viseld a következményeit! Sajnos, ugyanazzal az e-mail címmel, felhasználónévvel már nem lehet regisztrálni, még akkor sem ha te magad törölted a profilod.
2019. jún. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!