Lehet valahol venni olyan táskát amiben lehet egyszerűen cipelni a PC-met?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egyszerűbb laptopot használni, de nem akarok.
Kb 2 havonta megyek haza 3-4 napra aztán olyankor egy idő után unalom van amikor nincs program. Ilyenkor jólenne a gép. Valami ötlet?
2019. máj. 26. 15:28
1/9 anonim válasza:
2 havonta pár napot nem bírsz ki pc nélkül? Rakj össze egyet otthonra is.
2/9 A kérdező kommentje:
Hjaj... De igen kibírok. Nem azvolt a kérdés hogy kibírok-e vagy sem, sem az hogy milyen alternatíva van, hanem az hogy lehet-e venni ilyen táskát. Vagy esetleg tud-e valaki ilyenről.
2019. máj. 26. 16:17
3/9 anonim válasza:
Egy kisebb méretű bőrönd is megteszi.
4/9 anonim válasza:
Kulon erre a celra nemigen vannak taskak.
De gephazak igen.
Vagy olyan amit konnyebb cipelni, vagy olyan ami eleg kicsi ahhoz hogy elferjen agy sima hatizsakban.
5/9 anonim válasza:
Valami ilyesmi kellene neked, de nem tudom hogyan kell rákeresni ilyen táskára.
Erre azért tudtam rákeresni mert ilyen nekem van.
6/9 anonim válasza:
Lol, az sima bevasarloszatyor, kb minden aruhazban van. Max nem ilyen divatos.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2019. máj. 26. 17:26
9/9 anonim válasza:
Egy nagy bevásárló szatyor, egy törölköző a gép tetejére meg rendelj valami hasonlót kínából (ami jó is egy nagy szatyorhoz)
Nem tudom, hogy hívják ezeket itthon, régen valamelyik barkács boltból szereztünk hasonlót.
Ha mATX alaplapod van, akkor esetleg cserélj házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!