Sürgős segítség kéne, regisztráltam a twitch prime-ra és nagyon elcssztem bővebben lenn?
Ezeket a szolgáltatásokat ugyan nem ismerem, de van egy általánosan bevált és működő megoldás: Ahol csak megadtad a kártya adatait, onnét töröld azokat. Na meg azt sem ártana tudni, hogy mégis ki és mire vonja le az összeget.
Végső esetben pedig a bankhoz lehet még fordulni, de azt a számla tulajdonosának kell intéznie, szóval kinéz egy alapos fejmosás számodra.
Egy meglehetősen nagy nemzetközi cégről beszélünk, azt mondanám te nem voltál elég figyelmes.
Viszont ha biztos vagy abban, hogy lemondtad, azaz nincs most aktív előfizetésed (és nem babráltál vele mióta a szüleid észrevették) akkor írj a cégnek hogy mi a helyzet.
B tervnek ott a "gyerekem az engedélyem nélkül használta a kártyámat" kártya, ezt én nem játszanám ki ekkora összegnél, de a ti döntésetek.
"Azért regisztráltam hogy kapjak egy ingyen League skint. Tudom hogy mekkora hülyeség és átverés nem kell ezért kioktatni".. Ezért nem is oktat ki senki, mert nem átverés. Ingyen League (és egyéb játék) kiegészítőket kapsz, ha Fizetsz a Prime funkcióért.
"anyukám kártyáját használtam és nem tudtam hogy így kibsznak velem. ".. Ezért viszont már igen, mert nem ők "bsznak ki veled", hanem te saját magaddal, mert úgy fejeltél bele valamibe, hogy nem értesz hozzá (még arra sem voltál képes, hogy elolvass egy-két sort amiben egyértelműen leírják ennek a menetét)... Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!