Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nincs színes kép a CCTV...

Németh László68 kérdése:

Miért nincs színes kép a CCTV XDTV1.1 négy kamerás megfigyelőrendszeren?

Figyelt kérdés
Kérlek bennetetek, legyetek olyan szívesek segíteni nekem. Tudom, hogy egy alsó kategóriás rendszer, de sajna nekem, csak erre tellik. Nem felvágásból vásároltam, de sajnos az egészségi állapotomból kifolyólag, sokszor kell elhagynom az otthonom, és jó közbe ránézni. A neten rendeltem, és a használati utasításban, egy kukknyi Magyar szó sincs, de a képek alapján semmi másról nincs szó benne, mint a HDD behelyezésről. Mikor először kipróbáltam a szobában, még színesben mutatott minden kamera, de mióta kihelyeztem őket, csak fekete-fehér képet mutat a monitor. Nem tudom, mit állítottam el, mert mivel már említettem, a kezelő felület, nem tudja a Magyart. Nagyon szépen kérlek bennetek, valamilyen úton módon legyetek olyan szívesek segíteni nekem, hogy hogyan tudom beállítani, hogy színesben lássam. Megtisztelő mielőbbi segítségetek előre is nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel : Laci

#CCTV #XDTV1.1
2019. máj. 20. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a sárga-piros kábeles elforgatható zárú csatlakozók vannak rajta, meg kell nézni hogy ütközésig be vannak-e dugva a csatlakozók, lehet csak nem érintkezik. Ha infravörös képet is adnak, akkor azok egy bizonyos fénymennyiség alatt automatikusan infra (fekete-fehér, éjszakai) módba váltanak, ennek érzékenységét a beállításokban talán meg lehet adni.

A másik problémalehetőség a kamera oldalán van, a kamerából kijövő kábelnél. Sokszor ez hanyagul csak be van dugva a dobozába, de nincs rögzítve vagy csomózva, így ha megfeszül a kábel akkor a kamerából is kihúzódik vagy lazul a vezeték, és szintén nem viszi át megfelelően a képet.

2019. máj. 20. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!