Tudna mondani valaki a következő gépigényre játékokat?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm! Gépigény:
Nvidia Geforce Gt 1030:Videókártya
i3-2100k:processzór
4GB:RAM
2019. máj. 18. 14:55
1/12 anonim válasza:
Gta 4
Gta 5 alacsony beálításokkal
City car driving
Ets 2
Omsi 2
Darkorbit (böngészős)
Forza horizon 2
Eserleg FH 3
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2019. máj. 19. 10:57
3/12 A kérdező kommentje:
Ezek a játékok nagy része megvan nekem csak a gta4 meg a gta 5 nem.De azért köszi mégegyszer, de tudtok küldeni még
2019. máj. 19. 11:04
4/12 A kérdező kommentje:
Tudtok más játékot ajánlani esetleg?
2019. máj. 19. 13:26
5/12 anonim válasza:
Van ncore-od? :D
#1 vagyok!
Darjorbiton játszol :)?
6/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Amőba, Sakk, passziánsz, aknakereső...
10/12 A kérdező kommentje:
Passziánsz-ot nem értem hogy kell játszani😅aknakeresőbe is csak össze vissza nyomogatom a kis rublikákat.útmutatóval semértem🙃tudom hogy a régi játékok egy része jobb a mainál de azok megvannak ezért egy kicsit inkább 2010 fölött gondoltam igaz hogy nem mondtam mikori legyen,de azért úgy gondoltam ha van egy gt1030 nem régi játékokra gondoltam mert ahhoz elég egy AMD Radeon ATI 4550 ja meg nem bőngészős játékokra gondoltam abból elég nekem forge of empire😀de a többi választ ugyan úgy várom😇😇😇
2019. máj. 19. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!