Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem tudom telepiteni a...

Rapidio kérdése:

Miert nem tudom telepiteni a win7-t?

Figyelt kérdés

2 hete vettem a boktban egy teljesen uj pc t. Asrock J3455B-ITX alaplap gt 740 nvidia kartya es 8gb ram.

Amikor telepiteni akarom a win7 t nem fogadja el az usb egeret es billt (Gamdias Ares) . ps2 egerrel es billel erzekel de ha felraktam a 7t hiaba telepitem a cd rol vagy a weboldalrol leszedett drivereket semmit nem csinal. Se net se kartya se semmi. Nem engedi telepiteni . Ezert kenytelen voltam feltennj a 10 t de jott a gondom. Nem nyitotta meg az epic games launchert. Ugyan ez a helyzet a 8 nal is. Feltelepitem az msi fajlt meg csinal mindent very update stb de utana nem indul a launcher. Hiaba nyitom meg a fajlkezelot 5ms mulva eltunik. Semmi hiba uzenet . mar mindent meg csinaltam amit csak lehetett. Parancsinonka beleortam-OpenGL. Semmi. Regedit ott at irtam amit javasoltak 2 helyen is a direct x ben semmi. Ujra telepitettem semmi. Frissitettem a vgat semmi es ugyan ez a helyzet a dx frissites utan is. A legfrisebb van mindenbol a gepen beleertve a dx vga minden es nem tudok jatszani. Ami unreal game az nem indul mert a launcher nem hajlando elindulni. Ma meg neztem egy osi lenovo r500. A win8 t azon egybol elindult. Mi lehet a gond? Konyorgok segitsetek nekem !!! :(

2019. máj. 17. 03:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Asrock honlapjának tanúsága szerint:

[link]

hivatalosan a Windows 10-et támogatja, 7-tet 8.1-et nem - ezért nincs se egér, "se net, se kártya, se semmi".

Az Epic Games Launcher pedig feltételezem a Windows 10-el nem kompatibilis (szóval gyanítom nincs köze az alaplaphoz vagy a meghajtóprogramokhoz).

A hiba megjelenésekor ír ki valamilyen hibaüzenetet?

Eseménynaplóbe ( [link] ) kerül be bejegyzés?

Az Epic Games fórumán egyébként azt javasolják, hogy iratkozz le a beta-frissítésekről:

[link]

2019. máj. 17. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam már mindent ki próbáltam és azt is írtam hogy nekem meg sem nyitja a launchert. A feladatkezelőben 5ms után bezáródik.Nekik meg meg van nyitva a launcher.És írtam azt is hogy tegnap ugyan ezt az op rendszert felraktam (win 8.1) egy Lenovo r500 thinkpadra és ott minden gond nélkül megnyitotta az epic games launchert.

Ennyit ír az eseménynapló :

A hibát okozó alkalmazás neve: EpicGamesLauncher.exe, verzió: 9.13.0.0, időbélyeg: 0x5cd57602

A hibát okozó modul neve: EpicGamesLauncher.exe, verzió: 9.13.0.0, időbélyeg: 0x5cd57602

Kivételkód: 0xc0000005

Hiba pozíciója: 0x0000000000014fa3

A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x139c

A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d50c95b96729bc

A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries\Win64\EpicGamesLauncher.exe

A hibát okozó modul elérési útja: C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries\Win64\EpicGamesLauncher.exe

Jelentés azonosítója: f7887ef8-7888-11e9-8257-7085c2724fd1

A hibát okozó csomag teljes neve:

A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:

2019. máj. 17. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem valami .NET vagy/és directx csomag hiányzik neki.

A játék telepítőjében tuti benne van (főleg, ha warezoltad).

2019. máj. 17. 13:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Telepítettem mindent. Directx frissítés utána a játék mappájában is telepítettem a dx-t vakamint fel tettem a net framework 4.8-t is de semmi :(

Más gépen jó de ezeken nem. "db ilyen asrock gép van otthon és egyiken sem fut :(

2019. máj. 17. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk kedves kérdező nem vagy egyedül a problémával:

* [link] - itt a topik nyitójának az segített, hogy eltávolította, majd újratelepítette a Fortnite-tot ;/

* [link]

* [link]

2019. máj. 17. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem ne a fortnite-val a gondom hanem maga a launcer nem nyitodik meg a fortnite és más epic games játékok mind a launcer ban vannak de nekem else indul (de az apex pupg meg stb mind tökéletesen megy )
2019. máj. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!