Emelt szintű szóbeli informatika érettségire megyek 3 hét múlva és még nem tudok egy szóbeli tételt. Ennyi idő alatt hogyan tudnék tényleg jól felkészülni rá?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne,mert az írásbelim nem úgy sikerült amilyenre akartam és a tanárunk szerint elég most nekiállni és meggyőzött, hogy évközben ne tanuljunk rá.2019. máj. 14. 18:17
1/5 anonim válasza:
o.O pedig jobb lett volna tanulni
2/5 anonim válasza:
Elkészíted a beosztást, hogy egyenletesen tudj végighaladni rajta.
3/5 kopy01 válasza:
Van egy ingyenes könyv amit Szabó Márk írt, témakörökre le van bomtva es ki van fejtve minden. Én is most erettségizek belőle és én is abból készülök.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen tudom már, hogy jobb lett volna de sajnos a tanár meggyőzött,hogy fölösleges sose tanul nála senki előre és én se tegyem,mert lemaradok a gyakorlati anyaggal akkor a többiekhez képest.
2019. máj. 15. 14:36
5/5 anonim válasza:
Én az írásbeli után kezdtem el tanulni. Szerintem meg lehet tanulni addig, ha mindennap tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!