Mennyire etikus az ha megvásárolok egy játékot utána torrentezettet használok?
Attól még illegális lesz a torrentezett változata.
De egyébként mi értelme, ha már megveszed? Miben jobb?
#6 Már aki :D Én lövésem sincs miért, de amióta világ a világ nem tudok feltölteni, avagy seedelni. Ez mindig is így volt, Ztracker-ről majdnem repültem anno ez miatt, csak épp szerencsés voltam és tudtam venni feltöltést pontokért. Így az arányom helyre billent. Most Ncore-t használok és itt szerencsére seedidő-rendszer is van, tehát elég bizonyos ideig seedben tartani a torrentet. Az mindegy, hogy seedelek-e valójában, vagy sem. Ezért van még a mai napig Ncore fiókom, máskülönben már rég elvesztettem volna a rossz arányom miatt.
Egyébként meg, ha számszerű akarok lenni, nincs ezzel gond. Azt torrentezted le, amit meg is vásároltál, amiért te pénzt adtál. Ez a fejlesztőknek már tutira nem veszteség, legalábbis mindaddig, amíg nem tudsz seedelni (mint ahogy én se). Onnantól kezdve, hogy tudsz seedelni, tulajdonképpen Te magad elérhetővé teszed ingyen mások számára is a játékot, akik viszont nem feltétlen vásárolták meg azt. Ez már jelenthet veszteséget a fejlesztőknek, ehhez pedig Te is hozzájárultál, szóval Te is bűnösnek számítasz, hiába adtál ki érte pénzt.
Ha nagyon tisztának akarod érezni magad, ne engedd a klienst seedelni. Van router, tűzfal, de még az app beállításai között is találsz olyan beállítást, amivel közel 0-ra redukálhatod a feltöltést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!