Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft Command Block?

Minecraft Command Block?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megoldani, hogy ha megnyomok egy gombot akkor egy bizonyos helyet kitöltsön blockokkal, de ha újra megnyomom, akkor azokat eltüntesse.

2019. máj. 12. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld a /fill paranccsal.

Vagy valami worldedit commanddal. Pl.: //set

//replace

2019. jún. 4. 01:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Amugy nem vagyok nagy Command Block mágus, de szerintem egyszerre csak egyet tud teljesíteni egy block.

Tehát egy kitölti, egy másik pedig eltünteti.

(Szerintem)

2019. jún. 4. 01:37
 3/3 Gofrisütő ***** válasza:

A gomb mögé rakj egy jelhosszabítót. [link]

Nézd meg, melyik kordinátán van a block (nyomd meg az f3mat, jobb alul láthatod, hogy targeted block, ha b*ssza tele a képernyődet érthetetlen szöveggel, akkor az fn+f3mat nyomd), és írd be ezt egy folyton aktív, ismétlődő command blockba:

execute if block (ide írd be a block kordinátáit zárójelek nélkül) minecraft:air run fill (ide írd be azokat a kordinátákat, amelyek között van a kitölteni kívánt terület zárójelek nélkül) minecraft:(ide pedig a block angol nevét, amivel ki akarod tölteni a területet szóközök helyett alsóvonással, zárójelek nélkül)

Aztán nyomd meg a gombot, és nézd meg a block új helyét, és írd be egy kommand blockba, aminek ugyanolyan beállításai vannak, mint az elöbbinek:

execute if block (ide a block új helyének kordinátáit add meg, zárójelek nélkül) minecraft:air run fill (ide írd be azokat a kordinátákat, amelyek között van a kitölteni kívánt terület zárójelek nélkül) minecraft:air

Ha nem működik, vagy nem érthető, privátban elmagyarázom.

2021. jan. 1. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!