Minecraft Command Block?
Próbáld a /fill paranccsal.
Vagy valami worldedit commanddal. Pl.: //set
//replace
Amugy nem vagyok nagy Command Block mágus, de szerintem egyszerre csak egyet tud teljesíteni egy block.
Tehát egy kitölti, egy másik pedig eltünteti.
(Szerintem)
A gomb mögé rakj egy jelhosszabítót. [link]
Nézd meg, melyik kordinátán van a block (nyomd meg az f3mat, jobb alul láthatod, hogy targeted block, ha b*ssza tele a képernyődet érthetetlen szöveggel, akkor az fn+f3mat nyomd), és írd be ezt egy folyton aktív, ismétlődő command blockba:
execute if block (ide írd be a block kordinátáit zárójelek nélkül) minecraft:air run fill (ide írd be azokat a kordinátákat, amelyek között van a kitölteni kívánt terület zárójelek nélkül) minecraft:(ide pedig a block angol nevét, amivel ki akarod tölteni a területet szóközök helyett alsóvonással, zárójelek nélkül)
Aztán nyomd meg a gombot, és nézd meg a block új helyét, és írd be egy kommand blockba, aminek ugyanolyan beállításai vannak, mint az elöbbinek:
execute if block (ide a block új helyének kordinátáit add meg, zárójelek nélkül) minecraft:air run fill (ide írd be azokat a kordinátákat, amelyek között van a kitölteni kívánt terület zárójelek nélkül) minecraft:air
Ha nem működik, vagy nem érthető, privátban elmagyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!