Witcher0372 kérdése:
Magától kilépked a gépem a játékokból?
Figyelt kérdés
Üdv. Olyan problémám lenne hogy beindítok egy játékot, pl. Fallout4 vagy a Jurassicworld és egy idő után magától kilép a játékokból. Semmit nem ír ki a gép hogy valami hiányzik vagy hibás lenne. azt viszont megfigyeltem ha fél napot be vagyok lépve egy játékba és nem csinálok semmit csak szimplán belépek akkor nemlép ki. De ahogy nekiállok játszani 5-10 perc esetleg félórán belül magától kilép.. Esetleg lenne ötletetek hogy miért csinálja ezt a gép? (mindent próbáltam! újratelepítettem a gépet a játékokat mindent..) Segítségeket előre is köszönöm!!2019. máj. 11. 06:10
1/8 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy Win10-et használsz! Az a valaha volt legszarabb windóz, rengeteg bug van benne, és minden gépen más bugok jönnek elő.
2/8 anonim válasza:
Mások meg agyon dicsérik a 10-et, akkor itt most valaki kamuzik..
3/8 A kérdező kommentje:
win 10 van a gépemen. van itthon pár gép minden win10-van. valamelyiken rendesen működnek a játékok valamelyiken ugyan azt csinálja mint az én gépemen. mind ugyan arról a lemezről lett telepítve..
2019. máj. 11. 11:05
4/8 anonim válasza:
A munkahelyi gépemen nekem is viszonylag normálisan működik, bár ott meg minden frissítés után egyre lassabb a rendszer. Ezért mondom, hogy minden gépen más bugok jönnek elő, illetve van ahol több, van ahol kevesebb.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez ellen nem lehet valamit tenni? Sajnos csak win10 van itthon..
2019. máj. 11. 11:46
6/8 anonim válasza:
Sajnos nem, azon kívül, hogy Win7-et teszel fel a 10 helyett. Viszont az újabb hardverekhez már általában nincs 7-es driver. Ki van ez találva, rákényszerítenek, hogy vedd meg a szart.
7/8 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy milyen a géped. lehetséges, hogy nem bírja a gépigényesebb játékokat. nekem is windows 10-em van, még sincs vele semmi gond
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a gép erejével nincs gond. Egy átlagos gépnek tartom.
Processzor:Amd Ryzen 5 1600
Memória:8gb ddr4 2400mhz
Videókártya:Msi GamingX Gtx1060
Alaplap:Msi A320m Gaming
2019. máj. 11. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!