Léci mondjátok el nekem, hogy mi az a hit'n'run mennyiség amit túl léptem? Ezt az üzenetet az nCore oldalon kaptam. De ne úgy mondjátok el mit aki ért hozzá, hanem mint egy tudatlannak.
Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 14:39
1/3 anonim válasza:
Na ezért nem adok ismeretlennek meghívót. Rangtól függ mennyi lehet. Alapból 5 hit'run lehet...
2/3 anonim válasza:
Az nCore esetén nem a weboldalról töltöd le a filmeket, hanem a többi embertől, akiknek már megvan. Cserébe elvárják, hogy amikor neked megvan, tőled is le lehessen tölteni. Ehhez a torrent kliens programnak futnia kell 2 hét alatt 48 órát, vagy amíg a teljes filmet letölti tőled valaki. Felhasználónként havonta 5 torrentnél engedélyezett, hogy kivágd magad eme kötelezettség alól. Ezt hívják hit'n'run-nak. Letöltöd, és tőled nem tölthetik le. Nos ezt az 5 darabot lépted túl.
3/3 anonim válasza:
Laikus szerintem ott kell kezdeni, hogy amit letöltöttél, azt tovább kell futtatnod a letöltőprogram futtatásával, nem állíthatod le a feladatot, a letöltött tartalmat nem törölheted, nem helyezheted át a letöltés helyétől, nem nevezheted át amíg nem telik le a seedkötelezettségi idő.
Meg persze el kellett volna olvasni a szabályzatot és a Wiki-t ahol tételesen le van írva minden. A meghívó felelősséggel tartozik érted, így tőle kérj segítséget mielőtt megszívatod és őt is megbüntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!