Windows-7em van és mikor egyszer beléptem ez fogadott: A windows intéző működése leállt aztán a windows intéző újraindul és ez minden másodpercben egymásután kiírja. Mi lehet a gond?
ez egy trójai lesz szerintem
víruskeresés a legfrissebb adatbázissal
helo nekem is ugyan ez volt a bajom nagyon durva cucc , én egy filmet töltöttem le és úgy jött a vírus a NORTON nem találta meg ! végül az asztalon találtam meg h mi volt az . hogy tudtam irányítani a gépet ? egyszerü Feladatkezelővel (ctrl + alt + del ) nhéz kijönni a vírusból de csak le kell törölni
u.i tudom h régi a kérdés de azért írtam választ hogyha másnak is ilyen baja lenne mind nekünk :)
Szia!
Le tudnád írni részletesebben, mert nekem is baj van.
Feltettem a password finder-t chip dvd-ről,majd ez feltelepítette mellé a Pokki-t ami ugyan ezt produkálta!
Itt megoldás az volt,hogy restart ,F8 csökkentett mód,majd a nem kívánt program eltávolítása!
Nekem is ugyanez volt a problémám
A feladatkezelőn belül a "folyamatok" fülben kell megtalálni azt a programot ami ezt okozza és le kell állítani a folyamatot.Ha ezzel megszűnt a probléma akkor meg kell keresni a programot és el kell távolítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!