Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » AQUA webáruház jó/nem?

Venom22 kérdése:

AQUA webáruház jó/nem?

Figyelt kérdés
Van az AQUA webáruház első kérdésem mit gondoltok róla.2. szerintettek ha kb 24 orája rendeltem tölük egy ssd-t de elméletilteg fen sincs postán + elsőnek 13 óra kelett ahoz, hogy kapjak aról emailt, hogy eltalán sikeres volt a vásárlás de a pénzt már este levonta megfog jönni?

#vásárlás #webáruház #aqua #AQUA webáruház
2019. máj. 3. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg fog jönni, irreleváns, hogy mikor kaptál róla visszaigazolást. Ha nem tudják beszerezni a terméket, visszakapod a pénzed, fogyasztóvédelmi szempontból kellően védve vagy minden esetben. Ha időbe telik a külső raktárból beszerzés, akkor legfeljebb a szállítási idő tolódik pár munkanapot.
2019. máj. 3. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Néha tényleg kicsit nehezen mozdulnak meg, de amit eddig rendeltem tőlük, az rendben és a vállalt időben megjött.

A fizetéssel kapcsolatban: szokj rá, hogy nem vásárláskor fizetsz, hanem átvételkor. Ha valami gond van, még mindig egyszerűbb lemondani, mint a pénzed után futni.

2019. máj. 3. 20:31
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
54%

"kb 24 orája rendeltem"

-> ma 19:32

Azaz tegnap este 7-kor. Ne várd el, hogy este 7-kor még dolgozzanak. Valószinűleg kaptál egy emailt, hogy a rendelésed megérkezett a feldolgozást amint lehet, megkezdik, erre érkezhetett másnap reggel (amikor elkezdtek dolgozni, és feldolgozták a megrendelésed) a levél, hogy rendben. Nem tudjuk, hogy a rendelt termék raktáron van-e (Kiszállítás-nál Azonnal van-e?). Ha nincs raktáron, akkor idő, mire oda beérkezik és onnan továbbítják neked. Erről valószinűleg szintén volt egy információ a visszaigazolásban (hogy pl 1-3 munkanap, vagy ilyesmi).

2019. máj. 3. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:

csigalom nyugavér :)

Sokszor rendeltem tőlük de csak 1x volt, hogy szar volt a ram amit rövid időn belűl visszakerűlt hozzájuk úgy, hogy futárt küldtek érte és másnap amint beérkezett a számlámon volt az ára visszautalva!

Tőlük aztán igazán nem kell tartanod! Míg más mag'-os szutykoktól 100% igen!

2019. máj. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!