Miért nem indul el semmilyen játék szinte (se régi, se új) az új gépemen?
Elvileg a követelményeknek megfelel, de mégis indításkor vagy hibaüzenet (régebbi játékok pl. Jagged Alliance 2), az "újabbaknál" meg simán csak kék képrenyő, ha kilépek akkor hallani a hangokat, de így ennyi.
De még olyanoknál is amik a 12 éves előző gépemen ami minden paraméterben kb. a harmada volt a mostaninak, is simán elbírt (Postal2, Sims2, Left 4 dead stb.)
Egyedül a Forma-1 2010 és az Undertale indul el, az előbbi elindulása elvileg feltételezné, hogy a többivel is illene megbírkoznia.
De valahogy mégsem.
És nem tudom miért.
Igen tudom, ostoba vagyok a számítástechnikában. De most nem ez a lényeg.
Igazából kettő tippem van, mi lehet a baj.
1.Windows 10(?)
2.Hogy a monitorom igazából egy kisebb tv, konkrétan, ha beledugom azt a kábelt amin a csatornák jönnek, simán TV-ként üzemel.
(Filmezni jó rajta)
De a Forma-1 mégis elindul, pedig az is játék.
Igazából fogalmam nincs, mivel a monitort "örököltem", és nem tudok semmit a paramétereiről, csak jól jött mikor gépet vettem az öreg laptop helyett.
Meg lehet ezt nézni valahol?
(Bocsi, tényleg nagyon karó vagyok ebből)
Áh. Értem.
1920x1080 - ez az "ajánlott" szerinte.
És most 175-os átméretezésen, de próbáltam úgy is, hogy visszaállítottam a normál-állapotra és úgyis az történt, ami.
Drivergyanús.
Nézd meg Aida64-ben hogy milyen videokártyád van, majd szedd le a hivatalos oldaláról a drivert.
DirectX End-user Runtime, Microsoft C++ Redist 2005,2008,2010,2012,2013,2017, NET Frameworkök is kellenek, ha nincsenek fent, Frameworkból a 3.0-t szedd le, azzal felrakja azt is meg a korábbit is, a 4-es benne van a Win10-ben.
Felraktam a Framework 3-ast - a DiretX-re közölte, hogy "ennél jobb a végen, szóval nem fogja felrakni"...
De minden maradt a régiben.
Csodás. Ez az én szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!