Samsung s9 karcolás ellen?
Sziasztok. Az lenne a gondom 1 hónapos a telefonom sima samsung S9
Nekem nincs keresetem az iskola miatt ezért úg volt barátom intézi a fóliát és a tokot. A szüleimmel igy lett megbeszélve.csak tokot vett rá ami annyira sz.. hogy a képernyőtcsomo helyen karcossá tette. Nagyon iritál . Rakattam rá én fóliát a megtakarított 4000 ft ból de a hapsi egy sima fóliát 3500 rakta fel rosszúl!! Mondanom sem kell hogy meg több a karc most hogy lepucolta nem szivesen viszem szervízbe..nyáron dolgozhatnék 2 hónapot azért mert más feleőtlen volt és nem tartotta be amit ìgért!! Hogyan tudnám eltüntetni? Kicsik nem nagyok de iritálnak.
Azért egy 150ezres telefonról nem kellene spórolni a fóliát. Inkább akkor olcsóbb telefon kellett volna
Ha más nem, wishről lehet 500ft-ért is üvegfóliát venni.
De gsm boltokba 2500-3000ft és fel is rakják neked.
Vagy csak vigyazz ra es ne teglan dorzsold, a gorilla glass eleg durvan karcallo, normal tarolas, hordozas (zsebben kulcs mellett) meg se kottyan neki.
Utes ellen kell vedeni, folianak mar nincs ertelme ilyen erossegu uvegnel, ugysem karcolodik ertelmes ember kezeben.
Nekem például az S7-esem sem karcolódott annyira mint most az S8-asom. Pedig az S7-en nem is mindig volt üvegfólia. Az s8-on van, de a fenti káva egy része a kameránál/hangszórónál védetlen ugye. Már ott is látni pöttyöket meg mini karcokat. Nővéremnek például egy rémálom az s8-ának a kijelzője mert nem volt rajta fólia 3 hétig. Pedig alapvetően vigyázni szokott rá.
Egyébként vannak a kerekített kijelzőkre rendes üvegfólia ami nem ront a minőségen és az érintésen. Viszont egy vagyon volt mire rátaláltam. Illetve optimális tokkal is, persze nem mindegyik tokkal. Az ütésállókkal nem jó mert felfeszíti, de a vékonyabb dedign-osabb mondjuk bőr hatású gumitokok kiválóan passzolnak a kerekített üvegfóliákkal. Csak persze végig kellett menni az egész ebay raktárán mire megtalálod az igazit, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!