Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet megoldani a winches...

Hogy lehet megoldani a winchester problémát? A többi lent

Figyelt kérdés

Van egy vinyom ami két felé lett osztva,viszont a hely miatt szeretném megint egybe tenni.Nem én osztottam szét,így azt sem tudom,hogyan kell megint egybe rakni a gigákat.Nem vagyok érthető?Én sem értem néha magam.Szóval,van egy 160 gigás vinyó ami szét lett osztva kettő 80 gigásra.Nekem viszont ez nem felel meg ( ill.nekem megfelelne csak a gép kapacitását nézve nem jó megoldás ) és szeretném ha össze lehetne olvasztani a gigákat.Ez újra telepítést ígényel gondolom,de most épp előtte állok,tehát most gond nélkül mehet a dolog.Ez egy másik PC amiről írok,a másik még várakozik a beavatkozásra és szeretném ha nem az 5 klos samuval kellene végleg megoldani a gondot.

A válaszókat előre is köszönöm!

2019. ápr. 26. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta semmi cucc ami kell akkor telepítéskor a telepítőlemezről indítva tudod törölni az összes partíciót és csinálsz egy nagyot, amekkorát enged. Ennyi.
2019. ápr. 26. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Majd figyelem és talán meglátom amit kell vagy kellene.

Ment a zöld pacsi!

2019. ápr. 26. 18:46
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:
Emiatt nem kell újratelepíteni. Vannak külsős, azaz nem microsoft gyártású szoftverek, amik adatvesztés nélkül megcsinálnák a kívánt dolgot. Aomei Partition assistant, easeus partition master, ilyenek.
2019. ápr. 26. 19:29
 4/4 Gábor_79 ***** válasza:
Vagy külső program nélkül is megoldható újratelepítés nélkül. Amit törölni akarsz, annak ugrik a tartalma értelemszerűen. Windows lemezkezelő > kötet törlése. A rendszerpartíciót kiválasztod; akkorra már csak az az egy maradt. "Kötet kiterjesztése" és kész. Fut a rendszer tovább újraindítás nélkül is.
2019. ápr. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!