Honnan tudom meg, hogy az én gépembe mien videókártya/és hány ramot rakhatok bele? Jelenleg 2db 4 gb -os van . Meg egy alaplapi videókártya.
Köszönöm a választ.
I5 ös procim van.
Azért egy-két lepontozó írhatna, hogy ha nem a proci, akkor mi a jó fene határozza meg hogy milyen VGA menjen a gépbe??
Olvasnivaló: [link]
Idézet a cikkből:
"A CPU-GPU párosítás a legfontosabb a játékok sebességének szempontjából – ha rosszul választunk, mindkettő képes a másikat borzalmasan lefojtani. Persze ezen felül a többi komponensre is oda kell figyelnünk, így a memóriára, alaplapra és adattárolóra, de a fő kérdés, hogy milyen CPU-hoz milyen GPU-t párosítsunk, illetve ugyanez fordítva."
" nem az elsődleges szempont a cpu"
Tehát veszel egy 4K-s monitort, ahhoz egy GTX 2080-at mert ugye az a lényeg hogy a monitorhoz választod a VGA-t és beledobsz egy i3-at. Aaaaz nagyon tuti lesz. Taníts mester...
#5: Az attól is függ mivel fogsz játszani, ha nem használ a játék 6-8 szálat akkor tehetsz te i7-et is be, nem lesz jobb semmi, maximum az i7 magasabb órajeléből profitálsz kicsit. Ja és milyen i3-at, mert van egy pár? :)
De mégegyszer: Semmit nem tudni abból amit leírtam, így teljesen 0 a jó válasz lehetősége kb. Ki kéne ezt a kérdést újra, legalább a pénzkeret megadásával.
"Ja és milyen i3-at, mert van egy pár? :)"
Nézzünk egy új procit. Nyolcadik generációs i3-8300. Erősen visszafogja a 2080-at pedig írhattam volna egy régebbit is, annál még inkább igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!