Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Usb pendrive írásvédettség...

CRIHSSZ kérdése:

Usb pendrive írásvédettség levételem hogy lehet kb mindent próbáltam?

Figyelt kérdés
próbára vettem egy 32gb os pendriveot az ali expressről,a gép és egyéb hd sentinel érzékeli és látja hogy annyi, azonban majd 18 gb cucc után írásvédetté vált a dolog se le se fel nem tudok rakni rá semmit... olvastam hogy meghekkelik a pendrivot és csak annak látszik és ha meghaladja a valós képességet beoffol ez valóban így van ?
2019. ápr. 24. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyiért vetted?
2019. ápr. 24. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, elég soknál eljátszák ezt. Nem igazán éri meg kintről pendrive-ot venni. Itthon is már olcsó és van rá hivatalos garanciád

[link]

2019. ápr. 24. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Kuka..
2019. ápr. 24. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, hackelt pendrive. Ha szerencséd van, van benne egy 16GB-os chip, ha nem, akkor lehet, hogy csak 4GB. Amekkora a valós mérete, akkora particiót létrehozva esetleg használható, de valszleg lassú lesz.

Nem szabad eBay-ről, Aliexpressről, ilyenekről pendrive-ot venni, mert 99%-ban ilyen hackelt vackokat árulnak.

2019. ápr. 24. 19:42
 5/6 A kérdező kommentje:
5 dollar volt probakent rendeltem, 16 gb ra is ment , patriocionkezelovel oamei vagy melyikkel probaltam de semmi arra is kiirta h irasvedett szoval kb mint ha a mostani dolgokat raegettek volna es se le se fel nem tudok ratenni es leszedni sem
2019. ápr. 25. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, hát végülis annyit nyugodtan kidobhat az ember az ablakon.
2019. ápr. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!