Szerintetek milyen ez a laptop?
Bekrepált az előző laptopom es kéne egy új és 180-200 ezer körül keresgélek és eddig ezt találtam a legalkalmasabbanak számomra. Amire használnám:játék(nem új játékokkal akarok játszani de azért szeretném m ha minél jobban futnának a régebbi játékok) gitárhoz kulso hangkártya mellé szerintem egy átlag felhasználásba nagyjából ki tudná hajtani ez a processzor a tobbi pedig átlag felhasználás ami meg egyertelműen nem baj neki max kell egy ssd bele. Inkább ami leginkább érdekelne az a játék hogx mennyire birná ez a config. Ha valamivel még g tudok segíteni akkor írom most ennyi jutott eszembe.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerintem is érdemesebb most a GTX1050-est venni, RAM-ot meg ha kevésnek találod később tudsz mellé még tenni.
Egyébként legtöbb játék, főleg az olyanok amiket az mx150-el akartál játszani, azokhoz elég a 4gb ram is. De utólag akkor is tehetsz mellé még.
#14 Érdekes, mert GTX 1050-et ír, de mégis 4gb VRAM-mal. Tudtommal a 1050 az 2gb-s, és a 1050 Ti a 4gb-os.
Ezt érdeklődd meg előtte. Ha 1050 Ti akkor esetleg még jó választás is lehet.
Viszont ha sima 1050 2gb vrammal, akkor inkább azt vedd amit linkeltem:
Veszel bele egy ramot és még spóroltál is 30 ezret.
Mellette az általam linkelt laptop külsőre kicsit prémiumabbnak tűnik, vékonyabb is és szebb is. Szerintem ez is fontos tényező lehet, hogy ne egy böszme műanyagdarabot vegyél.
Jaa csak a 240 ezret néztem.
180 akkor viszont jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!