Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy ilyen méretű oldal, mint...

Egy ilyen méretű oldal, mint a Facebook vagy az Instagram hogy engedheti meg magának, hogy összeomoljon órákra az oldaluk?

Figyelt kérdés
Nekem ez különösképp bosszantó, mert az a munkám, hogy Facebook oldalakat (is) kezelek, és épp fontos lett volna ma estére időzítenem bejegyzéseket... De így most malmozok addig, amíg helyre nem áll és nem tudok haladni.
2019. ápr. 14. 14:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért az durva, hogy ilyen szintű pánik képes kitörni. Hátha rádöbben néhány ember egy-egy ilyen esettől, hogy milyen szinten függője az oldalnak. Mert ha nincs Facebook akkor megáll az élet, és ha sokáig nincs akkor jön a remegés, hogy vajon miről marad le, megkapta-e a másik az üzenetet, és napi 10 óra használat helyett mára csak 7-8 jutott.
2019. ápr. 14. 14:39
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Hát akkor bizony nekünk nem jött át. Munkaeszközöd, és?? A farmer meg ráb.szott amikor elfagy a termés. Ez ilyen, mint írtam,dolgozd fel...
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A facebook szinte minden újítással és frissítéssel bugosabb és megbízhatatlanabb lesz. Most ezt a jelenlegi rendszerleállástól függetlenül mondom, semmi bajom azzal, ha évente pár alkalommal lehal az egész, ez benne van a pakliban. De például hogy chat ablakból lassan már egy éve nem lehet normálisan megnyitni egy képet vagy elindítani egy videót, az enyhén szólva is röhejes.
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
A kérdésednek meg annyi értelme volt hogy betesszük a sorba tizenhatodikként a hasonlóak közé.
2019. ápr. 14. 14:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem, hogy te olyan szerződést írtál alá, hogy tűzön-vízen át bármi áron megcsinálod a munkát, akkor is ha épp az elragadtatás van folyamatban, vagy a tíz csapás, vagy bármi más. Ha áll a platform akkor értelemszerűen nem dolgozol, ezt mindenkinek be kell tudni járulékos veszteségnek.
2019. ápr. 14. 14:41
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem ugyanazt kérdeztem, mint a többiek, de no para.

Csak jó lett volna nem megcsúszni egy ilyen hiba miatt, de úgy néz ki már mindegy. Karakterszámban dolgozok, ahol eléggé számítana ez a mai napi is pl.

2019. ápr. 14. 14:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Összedobjuk neked azt a 2-3000Ft-ot? :D
2019. ápr. 14. 14:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen pls trollbarát, légy oly kedves.

Amúgy jelentem, nekem helyreállt.

2019. ápr. 14. 15:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Soros
2019. ápr. 14. 15:45
 20/22 Alex Fly ***** válasza:
100%
Miért ne tehetné meg? Ha Zuckerberg úgy dönt, hogy holnaptól végleg bezárja az egészet, akkor onnantól végleg elérhetetlen lenne. És senkinek egyetlen szava sem lehet: az övé, azt csinál vele, amit akar. Attól, hogy megengedi neked a használatát, még semmi jogod nincs beleszólni a működtetésébe.
2019. ápr. 14. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!