Egy ilyen méretű oldal, mint a Facebook vagy az Instagram hogy engedheti meg magának, hogy összeomoljon órákra az oldaluk?
Figyelt kérdés
Nekem ez különösképp bosszantó, mert az a munkám, hogy Facebook oldalakat (is) kezelek, és épp fontos lett volna ma estére időzítenem bejegyzéseket... De így most malmozok addig, amíg helyre nem áll és nem tudok haladni.2019. ápr. 14. 14:28
11/22 anonim válasza:
Azért az durva, hogy ilyen szintű pánik képes kitörni. Hátha rádöbben néhány ember egy-egy ilyen esettől, hogy milyen szinten függője az oldalnak. Mert ha nincs Facebook akkor megáll az élet, és ha sokáig nincs akkor jön a remegés, hogy vajon miről marad le, megkapta-e a másik az üzenetet, és napi 10 óra használat helyett mára csak 7-8 jutott.
12/22 anonim válasza:
Hát akkor bizony nekünk nem jött át. Munkaeszközöd, és?? A farmer meg ráb.szott amikor elfagy a termés. Ez ilyen, mint írtam,dolgozd fel...
13/22 anonim válasza:
A facebook szinte minden újítással és frissítéssel bugosabb és megbízhatatlanabb lesz. Most ezt a jelenlegi rendszerleállástól függetlenül mondom, semmi bajom azzal, ha évente pár alkalommal lehal az egész, ez benne van a pakliban. De például hogy chat ablakból lassan már egy éve nem lehet normálisan megnyitni egy képet vagy elindítani egy videót, az enyhén szólva is röhejes.
14/22 anonim válasza:
A kérdésednek meg annyi értelme volt hogy betesszük a sorba tizenhatodikként a hasonlóak közé.
15/22 anonim válasza:
Erősen kétlem, hogy te olyan szerződést írtál alá, hogy tűzön-vízen át bármi áron megcsinálod a munkát, akkor is ha épp az elragadtatás van folyamatban, vagy a tíz csapás, vagy bármi más. Ha áll a platform akkor értelemszerűen nem dolgozol, ezt mindenkinek be kell tudni járulékos veszteségnek.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem ugyanazt kérdeztem, mint a többiek, de no para.
Csak jó lett volna nem megcsúszni egy ilyen hiba miatt, de úgy néz ki már mindegy. Karakterszámban dolgozok, ahol eléggé számítana ez a mai napi is pl.
2019. ápr. 14. 14:45
17/22 anonim válasza:
Összedobjuk neked azt a 2-3000Ft-ot? :D
18/22 A kérdező kommentje:
Igen pls trollbarát, légy oly kedves.
Amúgy jelentem, nekem helyreállt.
2019. ápr. 14. 15:00
20/22 Alex Fly válasza:
Miért ne tehetné meg? Ha Zuckerberg úgy dönt, hogy holnaptól végleg bezárja az egészet, akkor onnantól végleg elérhetetlen lenne. És senkinek egyetlen szava sem lehet: az övé, azt csinál vele, amit akar. Attól, hogy megengedi neked a használatát, még semmi jogod nincs beleszólni a működtetésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!