Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop ujrátelepítés?

Osvalda Gábor kérdése:

Laptop ujrátelepítés?

Figyelt kérdés
Eredeti Windows található még a gyári van rajta win 10 64bit. Az első bekapcsolásnál megcsinált olyanokat amik kellenek a géphez, feltelepített mindent magának és voltak fájlok amiket én választhattam. Ha én saját magam rakom újra egy torrentes windowsal a garancián kívül lesz baja vagy mindent ugyan úgy végrehajt?
2019. ápr. 12. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért akarsz torrentes windows-t rakni rá, a Microsoft oldaláról legálisan le lehet tölteni. Ha előtelepített rendszer volt rajta, akkor vagy van termékkulcsod, amivel aktiválhatod, vagy telepítés után magától aktiválja digitális kulccsal. Garanciát egyébként nem érinti, ha más operációs rendszert teszel rá, mint ami rajta volt.
2019. ápr. 12. 18:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha újratelepítem ugyanazokat a műveleteket megfogja csinálni mint a legelső bekapcsoláskor? Drivereket azthiszem alapból felrakja a win 10, de a programokat ami a laptophoz tartozik, rog alkalmazások, nvidia experience stb...???
2019. ápr. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!