Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vezeték nélküli (bluetooth)...

Vezeték nélküli (bluetooth) fülhallgató jól szól, megéri? Fontos!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátom zenész és most lesz szülinapja. Arra gondoltam veszek neki pár apróságot és mellé egy bluetooth fülest, mivel a telefonjának tönkrement a csatlakozója.. Útközben pedig sokat hallgat zenét , de fontos számára a minőség(:

Megéri? Tudnátok nekem esetleg olyan modellt ajánlani ami jó minőségű?

Köszi a segítséget!

2019. ápr. 10. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább utalványt vegyél neki olyan boltban, ahol fülhallgatót tud magának választani... (lehet hogy éppen más típusút szeretne mint amit vennél neki, lehet nyomná/kényelmetlen lenne adott típus, lehet nem szólna jól vagy sajátságos preferenciái vannak.

Nem szeretném kedvedet elvenni véletlenül sem, csak - úgy tudom - manapság ezeknek az eszközöknek is elég széles keretek közt mozog az ára is, minőség is eléggé szórt, az is egyéni ízlés lehet, "kinek mi jön be".

Nézz körül itt:

[link]

2019. ápr. 10. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
A bluetooth tömörít, így az soha nem fog olyan jól szólni, mint egy vezetékes. Inkább egy minőségi, tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített állományokat is ismerő dedikált zenelejátszót vegyél neki.
2019. ápr. 10. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:

"A bluetooth tömörít, így az soha nem fog olyan jól szólni, mint egy vezetékes."

Ez nem feltetlenul igaz, codec fuggo, hogy vesztesegesen tomorit-e. Es ha tomorit is, csak egy ubervajtfulu hi-fi bzi fogja eszrevenni a kulonbseget, azt is valami igen jo minosegu fulessel.

2019. ápr. 10. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves hármas, olvasd el mégegyszer a kérdést. Abból kiderül, hogy az illető zenész, tehát akaratlanul is egy "ubervajtfulu hi-fi bzi", hogy a szavaiddal éljek. Nekem a párom énekel. Van profi hangcuccunk hozzá. Egy 20+ éves házimozin is százszor jobban szól, mint egy drága vezeték nélküli fülessel.
2019. ápr. 10. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:

"Abból kiderül, hogy az illető zenész, tehát akaratlanul is egy "ubervajtfulu hi-fi bzi""

Nem, a hi-fi bzi egy teljesen mas kategoria, zeneszek tobbsege nagyon nem ilyen.

"Egy 20+ éves házimozin is százszor jobban szól, mint egy drága vezeték nélküli fülessel."

Pl. egy 60 ezer koruli (ez szamit draganak) Audio Technica monitor fulesnel egeszen biztos, hogy nem "szol jobban", de ugye szamit, hogy az ado reszen mi van. Illetve ha a hazimozi kiemelt, sokmindent elnyomo basszusa miatt tetszik neked, akkor megint nem relevans az a "jobban szol".

2019. ápr. 10. 12:06
 6/6 anonim válasza:

Ezt vedd meg:

Skullcandy Ink’d Wireless

2019. ápr. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!