Örültök a 13-as cikknek? Én igen, hisz tönkretette az
emberek életét, azt gondolnánk, hogy milyen hasznos, ami
részben igaz, de régen jobb volt. Amikor nem volt internet
akkor a kis taknyok műveltebbek, kulturáltabbak voltak!
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 20:07
1/10 anonim válasza:
Mar csak egy ujabb cikkely kellene a hulye trollok betiltasara is.
12 evesen honnan tudnad milyen volt regen?
2019. márc. 28. 20:11
2/10 A kérdező kommentje:
Nem annyi vagyok, de nem ez itt a lényeg, hanem az, hogy be kell tiltani az internetet, mert ez így nem jó! Mindenki belebuzult az online világba, ahelyett, hogy a természet lágy ölén lennének!
2019. márc. 28. 20:18
3/10 A kérdező kommentje:
A kérdésemben nem a 13-as cikket szidom, hanem az internetet, azt elfelejtettem odaírni!
2019. márc. 28. 20:20
4/10 anonim válasza:
A fiatalságot nem az internet teszi tönkre, hanem az olyan szűk látókörű bolondok, mint Te. Mit gondolsz, a gyerek képes önmagát nevelni a szülő helyett? Még ha az is lenne, mit tudna kezdeni azzal, hogy elküldik gépezni, TV-t nézni, hogy addig se legyen vele gond? Persze, hogy utána ezt szokja meg a gyerek, és ettől fog függeni. Ott lesz minden barátja, minden szórakozása, minden emléke... Mindezt azért, mert a szülő nem fordított rá kellő figyelmet.
2019. márc. 28. 20:25
5/10 anonim válasza:
Mikor majd nem nézhetsz online filmeket és sorozatokat akkor amikor szeretnéd és amikor időd van, helyette nézheted a tv-ben az ezeréves ismétléseket 10 percenként "Állítsuk meg Brüsszelt" reklámokkal, akkor majd megnézem ugyanígy örülni fogsz-e neki.
2019. márc. 28. 20:42
6/10 anonim válasza:
Ilyen primitív emberrel ritkán találkozni, mint te. Utána néztem kicsit az eddigi kérdéseidnek és a többi sem jobb ennél. Január óta, mikor beszabadultál a gyk-ra szinte minden feltett kérdésed hülyeség. Egyetlen mentséged a hülyeségedre a fiatalságod (ahogy az a kiírt kérdéseidből leszűrtem kb. 12-16 lehetsz).
Művelődj, érj és később térj vissza vagy menj inkább Fortniteozni, töltsd le a ingyen GTA-t és foglalkozz azzal ahelyett, hogy a gyks válaszolók idejét és agysejtjeit rabolod.
2019. márc. 28. 20:44
7/10 anonim válasza:
Es te mit is keresel az interneten, a termeszet lagy ole helyett?
Hulyesegek helyett inkabb tanulj meg biciglizni, mert lassan itt az osztalykirandulasod...
2019. márc. 28. 21:04
8/10 anonim válasza:
nem volt internet akkor a kis taknyok műveltebbek, kulturáltabbak voltak!
Sot ezt is megcafolom, sorkatona koromban olyan egyedek jottek elo zsakfalvakbol, hogy akkor 20 evesen lattak eloszor vonatot.
Ezek voltak muveltebbek?
2019. márc. 28. 21:07
9/10 Szirty válasza:
"A kérdésemben nem a 13-as cikket szidom, hanem az internetet"
Az internet is pontosan olyan amilyenné mi emberek tesszük!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!