Tegnap este "őrült" módjára sípolt a gépem. Mitől lehetett?
Figyelt kérdés
Üdv,
Tegnap este kikapcsolni készültem a gépemet,szabályosan a start menüs művelettel,amikor már eljutott a gép a Windows Kijelentkező Képernyőhöz,veszettül elkezdett folyamatosan sípolni a gép,egészen addig,amíg a le nem állt az egész rendszer. Éjszakára még a hálózatból is kihúztam,nehogy valami vírus legyen,és ne terjedjen tovább(azt hallottam hogy amíg nincs áram alatt a gép a vírus nem pusztít tovább). Ma reggel szétszedtem a gépet,és egy döglött szúnyog volt az egyik oldalsó ventiben XD. Vírust is ellenőríztem,nem volt. Lehet,hogy a szúnyog a bűnös? Érdekes lenne xD.
Előre is köszi a választ!
Üdv,
bikaz17
2010. júl. 4. 10:09
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Na,ez RAM lesz. Lehet,hogy elmozdult a helyéről.
Köszi a választ!
2010. júl. 4. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!