Apex Legends V-Sync?
Figyelt kérdés
Játék közben ugrál az fps-em. 55 és 150 között.Bekapcsoltam a V-syncet és lekorlátozta 60 fps-re.Így már nem laggol a kép az fps droppok miatt.A kérdésem: Jó ha a v-sync bevan kapcsolva? Redditen meg egyéb fórumokon olvastam,hogy hülyeség bekapcsolni.Miért? Bár amúgy v-syncel is néha leugrik 55fps-re de a képen az nem látszik meg.2019. márc. 28. 02:21
1/4 anonim válasza:
Nem hülyeség, te is latod hogy megérte bekapcsolni.
2/4 anonim válasza:
Azért írják mert a vsync miatt 1 képkockával csúszik a kép amit látsz. Ezáltam hátrányba kerülsz, de ez olyan minimális hogy szerintem nincs is jelentősége.
3/4 anonim válasza:
Kapcsold ki a V-Syncet és használj Rivatunert, vagy korlátozd az FPS-t a videokártya driverében.
4/4 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy az nvidia control panelben beállítottam a vsync opciót fast-ra, illetve rivatunerrel korlátoztam az fps-em. Így stabil az fps, nincs tearing, illetve minimális a késés (még nem volt belőle hátrányom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!