Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha nyomtató, akkor a külső...

Ha nyomtató, akkor a külső tintatartályosok közül melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés
[link] vagy pedig [link] Miként lehet elkerülni a fej beszáradását? Mindenkinek előre is köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 22. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

-Epson

-Heti 1 szines és fekete nyomtatás

2019. márc. 26. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is az epsont mondom jobbnak. Sőt, még a kellékanyag is olcsóbb
2019. márc. 26. 06:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindkettőtöknek. #1. Úgy gondolod heti egy nyomtatással kiküszöbölhető a beszáradás?

Gondolom a beszáradásra nincs garancia... (mondjuk miért is lenne?)

2019. ápr. 3. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyomtató, akkor lézer.

Hacsak nem muszáj folyton fotókat nyomtatni, akkor semmi értelme a tintásnak.

2019. ápr. 3. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok

-heti egy nyomtatás elég

-#4-essel maximálisan egyetértek. Nekem is lézerem van (Brother). De a kérdés tintasugarasra vonatkozott.

Mondjuk az igaz, hogy ebben az árban szines lézert is kapnál (szkenner nélül) és megoldódna a beszáradási probléma. Ott viszont arra kell figyelni a kiválasztásnál, hogy mennyibe kerülnek bele a tonerek. Elfogadja-e az utángyártottat, vagy csak a saját márkát lehet beletenni. Én éppen azért vettem Brothert, mert nem kényes a tonerre. Gyakorlatilag bármilyen utángyártott jó bele.

2019. ápr. 3. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ismét. Tegnap megkaptam az Epson L3150-et. Remélem jó lesz.
2019. ápr. 6. 07:53
 7/7 anonim válasza:

Szia! Tudom régi már a kérdés de én is most tervezek venni Epson külsőtartályos nyomtatót. Ennyi idő elteltével tudnál mondani valamit róla? Bevállt? Jól végzi dolgát? Volt ilyen beszáradós probléma vele? Nagyon megköszönöm ha valaszolsz! Sokat segítenél vele!:)

(Nekem saját termékcímke/logo matrica nyomtatáshoz kellene)

2021. ápr. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!