Megéri használt MacBookot venni?
2015-ös modellen (vagy késő 2014-est) gondolkodtam, egyrészt, mert azt hallottam, a mostani MBP-k eléggé el vannak rontva, másrészt az áruk, az oprendszer, és végül, de nem utolsó sorban az USB A miatt is szimpatikusabbak az újaknál. Természetesen i7, 16gb. Grafikai gyorsítóhoz viszont semmit nem konyítok (azt sem tudom, mit jelent), így nem tudom melyikkel érdemes keresni. Illetve i7 és i7 között is van különbség, nem? Grafikai munkára kéne stabil, erős gép, ami nem omlik össze, megbízható, viszonylag könnyen karbantartható, és nem sírom el magam, ha ránézek. Megéri pár éves használt Macet venni? Jól fog működni (persze ellenőrzött, és újratelepített állapotban)?
Nagyon hálás lennék, ha tapasztalt hozzáértőktől kaphatnék objektív (nem apple vagy windows utáló) véleményt, tanácsot. Előre is köszönöm! :)
Ja, ez lemaradt:
Adobe programokat (lehetőleg egyszerre 3-at), közben böngészőt használnék rajta egyidejűleg. Más esetben néha Blendert, Premier Pro-t... Szóval sok multitasking, és nem Microsoft Word igényű programok.
Itt előbb és megbízhatóbb választ kapsz:
Az alma nem annyira könnyen karbantartható, legalábbis ha bele kell nyúlni.
Viszont ha jó az asztali gép akkor az alma árához képest fillérekből lehet olyan gépet venni amit ilyen melóra találtak ki. Ja és még szépek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!