Miért nem ismeri fel a Windows 10 a mikrofont?
Üdv!
Mikrofon: Tracer Screamer
Számítógép: Acepc T11
Helyzet a következő: Ha bedugom a mikrofont egy külső hangkártyába és azt a gépbe, akkor felismeri, viszont mivel 1000 forintos ezért recseg, ropog. Viszont ha közvetlenül a számítógépbe dugom, akkor a rendszer nem ismeri fel. A hang ikonnál rámegyek a hangokra, és ott a felvétel pont alatt azt írja, hogy nincs telepített eszköz. Mit tegyek?
Mivel a számítógépen egy darab 4 pines jack van, ezért vettem egy elosztót, hátha működik, de továbbra sem ismeri fel.
Mit tegyek, hogy jó legyen?
Itt vannak képek a csatlakozókról:
Csak egy jack aljzatot látok fejhallgató (Earphone) felirattal - ha ez csak fejhallgató/hangszóró kimenet, akkor hiába is dugsz rá mikrofont.
Esetleg talán 4 pólusú headset kimenet (fejhallgató+mikrofon együtt), - ekkor egy elosztóval/splitter-rel elvileg működni fog:
Vagy Kínából:
stb.
nekem ilyenem van: [link]
ezt a playstation felismeri, viszont a pc nem..
viszont ha küldenél egy olyan linket ahol ezt a delock-ot meg tudnám rendelni ingyen, azt megköszönném!!
Bocs előbb akartam írni, de csak most értem haza.
Itt van több vásárlói vélemény is erről az Acepc T11-es gépről:
Sajnos nem tudsz mikrofont rákötni, mivel többen írják, hogy csak hangkimenet, - így fejhallgató/hangszóró használható rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!