Ezen a Lenovon mennének ezek a játékok? GTA IV, Mafia II, Rise of Nations. Nem vagyok otthon ezen a területen, ezért kérek segítséget.
Figyelt kérdés
Processzor: AMD A12-9720P
Memória: 4 GB DDR4 1866MHz
Háttértár: 1 TB HDD 5400rpm
Videókártya: AMD Radeon 530 2GB
2019. márc. 19. 15:26
1/8 anonim válasza:
Nem, és nem is éri meg ilyet venni, mert nem sokkal többért kapható sokkal gyorsabb Ryzen alapú laptop.
2/8 anonim válasza:
Nem és laptop nem játékra való...vegyél egy asztalit játékra, ezzel max 20-30 fpsed lenne azt is 720p lowon ez gyenge, legalább gtx 1060 legyen benne, 8gb rammal ha már játszani kell..
3/8 anonim válasza:
A játék felsorolást nem figyeltem, az újabb játékokra írtam 20 fpst, azokat elviszi amit írtál.
4/8 A kérdező kommentje:
ez tényleg csak nosztalgia miatt vagy pl. GTA IV et nem játszottam soha.. Egyébként konzolon szoktam játszani.
2019. márc. 19. 16:38
5/8 anonim válasza:
Rise of Nations: Simán, ez még egy kenyérpirítón is futna.
Mafia II: Gond nélkül menne, ha a PhysX-et és az élsimítást hanyagolod.
GTA IV: Futni futna, de nem biztos, hogy nem akadna meg néha-néha.
Egyébként mekkora a keret, amiből ezt vennéd? Gyanítom, hogy használtan (boltból, garanciával) sokkal különbet tudnál venni.
6/8 anonim válasza:
És miért nem jöhet szóba az asztali gép?
7/8 A kérdező kommentje:
mert nem csak játékra használnám, szóval számítana a hordozhatóság is. De ezek azok a játékok amikkel szívesen játszanék, ha játszanék.:) mostani játékoknál pedig inkább a konzol szekciót erősítem.de ha már itt tartunk akkor légyszives ajánljatok egy nem túl drága, de a fent említett játékokat gond nélkül futtatható laptopot.:) és köszönöm az eddigi válaszokat!
2019. márc. 19. 19:48
8/8 anonim válasza:
Mi neled a nem túl drága? Hardveraprón keress valami mx150 gpuval szerelt notit. Esetleg egy Lenovo ideapad 520-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!