Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul a telepítés...

Miért nem indul a telepítés (win7) ha megadom, hogy cd/dvd-ről bootoljon be? Valaki esetleg?

Figyelt kérdés
Elvileg teljesen jó hozzá, hisz régebben már felraktam, mondjuk, akkor is kissé furán, mert xp-ről, ha jól emlékszem, de valahogy ráment. Most pedig mikor onnan akarnék bootolni, akkor reboot and select properrel nem megy tovább. Újra szeretném telepíteni az egész gépet, viszont így nem tudom, hogy mit lehetne tenni..
2019. márc. 10. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy uefi-s a géped, a bios is így van konfigurálva, a telepítőd, viszont mbr partíciós sémát tartalmaz. Ugyanez lehet fordítva is, de az is lehet, hogy a boot sorrend nem jó.

Vagy a bios beállításokkal van gond, de ezt látatlanba nem lehet megmondani, vagy a telepítő a hibás. Nézd meg más gépen, ha a telepítő elindul, akkor a bios beállításokkal van gond

2019. márc. 10. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő a telepítő cd?
2019. márc. 10. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Rossz a lemez, írj egy másikat. Vagy telepítsd inkább pendriveról.
2019. márc. 10. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Régen kaptam 2 xp-t. Azok közül az egyik jó, beteszem a gépbe már be is jön a telepítő. Egyébként uefi-s de állítgattam biost is, hátha ott van valami gond. Mégis mindig kidob azzal a szöveggel és nem megy tovább. Viszont xp ha fent van, akkor vhogy fel lehet rakni, szóval a win7 tuti jó. Nem tudom, hogy simán miért nem engedi, vagy hogy mi a gond vele.
2019. márc. 10. 16:15
 5/5 anonim válasza:

Azért mert valami okból a Win7 telepítő lemezéről nem enged bootolni. Így írták meg.

Amikor viszont a működő XP-nél betetted a meghajtóba, a lemez elindult, mint bármelyik CD/DVD, és ott rákattantál a setup.exe futtatására, amikor megkérdezte, hogy mit tegyen.

2019. márc. 15. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!