Asus Rog Phone vagy Sony Xperia XZ3?
Figyelt kérdés
Ha valamelyik hüjeveit, vagy szarszungot akarod ajánlani, akkor légyszi ne válaszolj😂2019. márc. 8. 15:52
1/4 anonim válasza:
Ha játszani akarsz akkor rog phone. A sony-t nem ajánlom, ha inkább youtube/film/kamera a fontos akkor s10 (ha a kamera nem és/vagy nem tetszik a kamera lyuk akkor s9(hasonlóan nagyon szép a kijelzője mint az s10-nek és olcsóbb is))
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Megkérdezhetem, hogy miért nem ajánlod a sony-t. A kamera a legelenyészőbb szempont nálam. A lényeg az, hogy szép kijelzője legyen és dinamikus, akadásmentes rendszer, játszani is szoktam néha, de az sem annyira számít. Csak az a lényeg, hogy mindig pörgős, megbízható legyen :D Egyébként az is lehet, hogy megvárom az XZ3 Premiumot. Eddig SONY telefonjaim voltak legtöbbször egyébként, és minddel meg voltam elégedve, bár a kamerájuk este nem volt valami 5csillagos cucc, de annyira nem volt vészes. Most épp egy XZ premiumot váltanék, ezzel is teljesen meg vagyok elégedve.
2019. márc. 8. 16:10
3/4 anonim válasza:
Ezt írd be. Sony xperia 1. Ez váltja az xz szériát a 10 meg az xa szériát. Mivel a Sony bevallotta miért voltak szar telefonos kamerái, ebbe már a legjobbakat tettek és ultra jó kamerái vannak, méghozzá 3. 4k oled cinema wide kijelzője van én ajánlom, tök jó. Itt a trailer/ [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Hát, bakker :D Én erről még nem is hallottam :O Szerintem akkor ő lesz az új telóm. Köszi szépen😁
2019. márc. 11. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!