Hol lehetne venni PC-t Win98al retro játékokhoz?
Nem rég böngésztem jófogást és eszembe jutott ez a kérdés:
Pentium 3 alaplap+proci+ram:
1500 forint nagyon jó ár még akkor is, ha ez esetleg csak egy Celeron. Nekem is van egy hasonló a szerverekbe és munaállomásokba szánt Pentium III-S procival.
FX-5200
Az FX sorozat rossz emlékű a szar DX9 teljesítménye miatt, de a Windows 98 egyébként is inkább a DX8 korszakra jó és arra, illetve OpenGL-re ez a kártya is tökéletes.
Elgondolkodhatsz egy Sound Blastre Live! kártyán is. 500-1500 között általában lehet kapni CT-4760-at. Érdemes a retail változatot választani az OEM-mel szemben.
Ez a gép jó lenne a játékra.?
Betriebssystem: Windows XP Professional (SP3)Prozessor: Intel Pentium 4 mit 3,00GHzArbeitsspeicher: 2GB (4x 512MB DDR2)Grafikkarte: ATI Radeon X1950 Pro mit 512MB GDDR3Festplatte: 80GB HDDLaufwerk: 1x DVD
Az X1000-es sorozat inkább az első generációs Core2 Duok mellé passzol, plusz már a Windows 98 támogatása sem az igazi (kapott még egyáltalán drivert?).
Nekem is van egy hasonló, Pentium 4 3GHz + 1GB DDR + Radeon X800XT AGP, de én is inkább XP (SP2)-re használom. W98-hoz maradok a Pentium 3-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!