Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a windows...

Miért csinálja ezt a windows 10 újraindításkor?

Figyelt kérdés
Azóta amióta előjött egy olyan értesítés hogy indítsam újra a gépet, mert frissíteni kell valamilyen szoftvert, eltűnt az értesítés úgyhogy nem tudom már hogy milyen program volt az, újra is akartam indítant, és minden simán is ment egészen addig hogy elsötétül a monitor és indulna be újra a gép, és éppenhogy valami megjelenne a monitoron hirtelen kikapcsol egy pillanatra megint a gép és újra beindul, és a monitor egyszerűen nem kap jelet, hiába váltogatom a forrásokat, nem érzékeli, csak ha benyomom a gépház elején a kényszerített újraindítás gombot. Op- rendszer: Windows 10 Home 64 bit, a monitor pedig egy MSI geforce gtx 1050 ti HDMI bemenetéhez csatlakozik, többször, több féle programmal is leellenőriztem, minden driver telepítve van. A válaszokat előre is köszönöm!
2019. márc. 2. 10:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem valmit odaírni, tegnap is újraindítottam egyszer, akkor még működött rendesen, azóta módosítottam a rendszerbeállításokat szelektív indításra, és beállítottam hogy induláskor mind a 4 magot használja
2019. márc. 2. 10:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Most kipróbáltam hogy visszaraktam normál indításra, és kiderült hogy nem fogadta el a processzor módosításokat, azt megint beállítottam és újraindítottam, most úgy tűnik hogy jó, nem állt le
2019. márc. 2. 10:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem, mégsem múlt el, azt írja, hogy újraindítás szükséges újra kell índítani a PC-t a következő eszköz beállításának befejezéséhez: NEC system firmware
2019. márc. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!