Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek jó lett a HTC U11?

Uzumatyi kérdése:

Szerintetek jó lett a HTC U11?

Figyelt kérdés
Régóta nézegetek telefont, igazából az összes top márkával tisztában vagyok azzal is hogy miknek mi a hátránya, mindig Samsung-om volt imádom, de jelenleg az újak vagy túl drágák vagy nem szimpatikusa. Gondoltam kipróbálok mást, Asus Rog eléggé drága lenne :P De egy HTC U11-et néztem ki, már a kezemben is volt hogy megnézzem, de nem tudok dönteni meg e éri.. Lehetőleg használtan venném meg mivel újonnan eléggé drága, de tudásban és tapasztalatokban eléggé jókat olvastam róla! Akinek volt vagy van mi a véleménye? (Iphone és Huawei-esek kíméljenek) :)Vagy inkább várjak míg új modellek jönnek? 60K-nál többet nem szívesen adok ki egy telefonért kivéve ha nagyon megéri.. :)A7-eket is néztem, de nekem nem szimpatikus az alakja.. Pedig jó lett szerintem. Viszont HTC-ét még nem fogtam és erről a márkáról eléggé oszlanak a vélemények, ugyan is valamelyik jó lett valamelyik nem ezért nem vagyok ebben most biztos.

2019. márc. 1. 22:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!