Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A google play vásárlásnál...

A google play vásárlásnál hogyan lehet megváltoztatni a pénznemet?

Figyelt kérdés
A google play vásárlásnál telenor számláról nem tudok vásárolni mert USD-ben adja meg az összeget és azt írja ki hogy a vásárlási pénznem nem támogatott! Hogyan változtassam (Ft)HUF-ra??

2019. febr. 27. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Koszi :))) megirod, h mi volt? Nekem egy negkeresesemre se valaszoltak eddig, es zaroltam s fiokom. Azt 30 napon belul vissza lehet vonni.
2019. márc. 13. 02:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Esetleg bankkártyát is beadhattok Android Pay forrásként, azzal nemigen lesz ilyesmi. Nyilván lehet aggodalom, hogy túlköltekezel akkor, de felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Követed és nem költekezel túl, nem vagy önmagad ellensége. :)
2019. márc. 13. 06:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem fogadja el a kartyat, azt irja ki, hogy ervenytelen, es keressem fel a bankomat. A csucsszuper sugorendszerben pedig nem letezik a "penznem" szo, igy nem lehet rakeresni sem a problemara...

Ejjel megirtam nekik az utolso reklamaciomat, ha arra sincs valasz, elengedem, de megirom a myfitnesspalnak, h a google hivajabol nem fizetek naluk elo.

2019. márc. 13. 07:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Tegnap a telenornál azt mondták, hogy vegyem fel a google supporttal a kapcsolatot, mert válaszolni fognak (válaszolniuk kell). Én még nem kaptam rá választ, de a telenorosok mondták, hogy az egyik ügyfelüknek igen, és meg tudták oldani, úgyhogy reménykedjünk... Annál az ügyfélnél a lakcímet, országot kellett update-elni. Nálam ez nem vált be, a súgó menüben levő protokollt már 50x eredménytelenül végigjátszottam.
2019. márc. 13. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia van egy otletem. Magamon nem tudom tesztelni, mert bezartam a fiokom. Ugy latom, neked se valaszolt a google - nekem se, semmire.

Lehet, h azzal van a gond, h a google play alkalmazasban le van tiltva a helyadatok hasznalata. Nekem samsung telom van, ott a beallitasok > alkalmazasok > google play > engedelyek > helyadatok alatt van. Eddig ez ki volt love.

2019. márc. 15. 17:01
 16/19 anonim válasza:
Én megcsináltam a helyafat emgedélyezést a beállítások-Google playben de ugyan úgy nem tudok fizetni mint eddig :/ azt irta valaki máshova, hogy frissítés után jött ez a hiba. Gondolom érzékelik, hogy egy jo pár országból (gondolom én, vagy csak nálunk van ez a hiba?) nem folyik be pénz a játékokon keresztül, és a következő frissítésnél meg fog oldódni a probléma, vagy ne legyek ilyen naiv??? :D
2019. márc. 21. 10:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia, en irtam az otletet. Kepzeld, nekem azota hufban jon le a tetel, elotte usd volt :)utana megtudtam, h android 6.0 felett (ha jol irom a verzioszamot), az telefonbeallitas>alkalmazasban IS meg kell adni az engedelyeket, nem cssk az appban.

Sajnos, a zarolt fiokom 2 hete nem segit feloldani a google, ugyhogy nem sokat erek a felfedezesemmel :D

2019. márc. 22. 18:36
 18/19 anonim válasza:
100%

Sziasztok! Nekem is ez volt a problémám, de sikerült megoldanom. Engedélyeztem én is a beállítások menüben a Google playnek meg magának a játéknak is mindenféle engedélykérést... Meg olyat is csináltam hogy a beállítások-alkalmazások-Google play jobb felső sarok frissítések eltávolítása. Meg a Google play játékok appot is letöröltem a telefonrol majd újra telepítettem. Ezek után kitöröltem minden fizetési módot,makd újra felvettem a telenort lehetőségnek. Ezek után nekem mostmár forintban adja ki és tudok telefonszámlára vásárolni

:)

2019. márc. 27. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Mázlista :D
2019. márc. 29. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!