A google play vásárlásnál hogyan lehet megváltoztatni a pénznemet?
Nem fogadja el a kartyat, azt irja ki, hogy ervenytelen, es keressem fel a bankomat. A csucsszuper sugorendszerben pedig nem letezik a "penznem" szo, igy nem lehet rakeresni sem a problemara...
Ejjel megirtam nekik az utolso reklamaciomat, ha arra sincs valasz, elengedem, de megirom a myfitnesspalnak, h a google hivajabol nem fizetek naluk elo.
Szia van egy otletem. Magamon nem tudom tesztelni, mert bezartam a fiokom. Ugy latom, neked se valaszolt a google - nekem se, semmire.
Lehet, h azzal van a gond, h a google play alkalmazasban le van tiltva a helyadatok hasznalata. Nekem samsung telom van, ott a beallitasok > alkalmazasok > google play > engedelyek > helyadatok alatt van. Eddig ez ki volt love.
Szia, en irtam az otletet. Kepzeld, nekem azota hufban jon le a tetel, elotte usd volt :)utana megtudtam, h android 6.0 felett (ha jol irom a verzioszamot), az telefonbeallitas>alkalmazasban IS meg kell adni az engedelyeket, nem cssk az appban.
Sajnos, a zarolt fiokom 2 hete nem segit feloldani a google, ugyhogy nem sokat erek a felfedezesemmel :D
Sziasztok! Nekem is ez volt a problémám, de sikerült megoldanom. Engedélyeztem én is a beállítások menüben a Google playnek meg magának a játéknak is mindenféle engedélykérést... Meg olyat is csináltam hogy a beállítások-alkalmazások-Google play jobb felső sarok frissítések eltávolítása. Meg a Google play játékok appot is letöröltem a telefonrol majd újra telepítettem. Ezek után kitöröltem minden fizetési módot,makd újra felvettem a telenort lehetőségnek. Ezek után nekem mostmár forintban adja ki és tudok telefonszámlára vásárolni
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!