Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pixelek, vibrálások, és...

Pixelek, vibrálások, és színek a telefon kijelzőjén. Miért?

Figyelt kérdés

Ma mikor kint voltam és bekapcsoltam a telefonomat,akkor színes csíkok és pixelek voltak a telefonon. Tegnap semmi baja nem volt. Csak reggelig a töltőn volt. Néztem videót stb. Ki vettem az akut,visszaraktam és akkor már nem volt csíkok a képernyőn. Gyorsan csináltam egy rendszervisszaállítást. Teljesen rendben volt mikor a zsebemben volt a teló és kint voltam újra ezt csinálta. Lehet,hogy a hideg miatt vagy valami vírus? Azt hozzá teszem,hogy be van törve a kijelzője.

Telefon:Samsung Galaxy J5

3-4 éves telefon

2019. febr. 23. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egy Alcatel A2- őm van.

Nekem volt, hogy rózsaszínen elkezdett vibrálni a képernyőm és újraindítottam. Utána jobb lett és nem volt ilyen problémám.

Vírust nem tudom, hogy tehet valamit vele, de az üveg vagy a kijelző van betörve nem mindegyj.

2019. febr. 23. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, azt most nem tudom hova tenni, hogy csak kint fordult elő. Mivel kint automatikusan feltolja a fényerőt maxra (ha használod ezt a fícsört), ezért megpróbálhatnád bent is, de max fényerőn, hátha előidézheted a hibát. Első blikkre egyébként azt mondom, hogy a betört kijelző lehet a hibaforrás. Jó, lehet, hogy hosszabb ideje működik betört kijelzővel tökéletesen a telefon, de számolnod kell azzal, hogy az ott egy sérülés. Szabad szemmel nehéz megállapítani, mennyire lehet mély az a sérülés, mit érhetett még el, idővel pedig a folyamatos használat miatt tovább mélyülhet a törés, pláne ha azóta még párszor le is dobtad. Akár a töltés során keletkező hő is ronthat a helyzeten, bármi, ami a használat során fizikai hatást gyakorol a telefonra, még az is ha pötyögsz a kijelzőn. Lehet, hogy ez történt, egyszerűen csak tovább haladt a törés és ezért produkál efféle hibákat a kijelződ. Mondanám, hogy javíttasd meg, de talán még otthon, megfelelő célszerszámokkal és alkatrésszel sem érné meg elvégezni a javítást, mert azért eléggé régi telefonról van szó. Szerintem bőven kiszolgált téged, 3-4 év azt hiszem tök jó egy, már a megjelenésekor sem csúcsnak számító telefontól.
2019. febr. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!