Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kikapcsolt a gépem és nem...

Kikapcsolt a gépem és nem kapcsol be?

Figyelt kérdés
Játszottam épp, aztán hirtelen kikapcsolt a gépem. Utána nem tudtam többé visszakapcsolni. NéhA mikor benyomom a bekapcsolót egy pillanatra világit a ház meg minden, aztán ennyi. Nem kapcsolódik be. Mi lehet a gond?

2019. febr. 23. 14:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Minden alkatresz kb 1 honapos benne
2019. febr. 23. 14:36
 2/6 Dongaben ***** válasza:
Táp, vagy alaplap hiba. Mindenképp szervizes dolog, ha csak nincs hozzáértő ismerősöd.
2019. febr. 23. 15:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Kihuztam a videokartyabol a tapot es elindult a gep. Emellett a videokartya is vilagit, mert az alaplaphoz csatlakoztatva van ha a táphoz nem is
2019. febr. 23. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor most?
2019. febr. 23. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt. Nalam a tap csődölt be
2019. febr. 23. 16:06
 6/6 Dongaben ***** válasza:

Ha van alaplapi, vagy "processzorba integrált" videokártya a gépen, akkor próbáld ki azzal. (A csatlakozást át kell dugni, és a BIOS-ban is átállítani esetleg.) Ha így működik, akkor va videokártya adta be...

Mielőtt 100e-es cserében gondolkozol... Vidd el egy szervizbe! 1-2 ezer Ft.-os javítás is lehet.

2019. febr. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!