# 10 Milyen rendszert használsz?
Mikkor fogod használni a Win10-t?
Az előző okok miatt nem szeretem. És különben is miért törödjünk bele abba hogy kémkedjenek a személyes adatokban amiért pénzt adtunk ki hogy biztonságban legyen. Vállalati, céges szinten sem jó ez.
Valamint nem szeretem a win10-et mert a korábbi jó hardvereim zöme, mint pl a hangkártya, usb wifi, hp nyomtatóm nem működik alatta mert nem készült el azóta rá egy darab driver sem, a win7-est pedig nem kajálja be semmilyen formában. Az XP ről win7-re ezt meg lehetett oldani de ez egy nagyon makacs állat... S én ezért nem akarok minden cuccomat lecserélni win10 kompatibilisre. Semmivel sem látok fejlődést működésére és még randa is és keszekusza.
Így van az hogy van a Windows 7 még mindig és a SUSE Linux ami azért már elég komoly rendszer és jó is.
# 12 Az a baj mindent feltelepít Netfix Játékok, vannak benne reklámok és hírek a startmenübe.
Sokan mondják le lehet takarítani de nekem ez a véleményem:Ki gyomlálod a rendszerből akkor is marad szerintem pár maradék amit nem veszünk észre.
Szerintem 100%-ra nem lehet letörölni, állítasz egy gyári visszaállítást kezdheted újra az egészet.
Ezért raktam rá a telomra is gyári romot mert a Telekom minden szemetet felrakott és csináltam egy gyári visszaállítás kezdhettem újra amiből elegem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!