Hogyan kell DLC-t letölteni egy játékra?
Szóval van ez a Soul Calibur VI játék, ahhoz megvettem a Season Passt is és ma kijött egy DLC rá, amit leakarok tölteni, de mikor rámegyek a Download gombra, akkor a bankkártya adataimat kéri. Akinek megvan ez a játék és letöltötte rá a DLC-t PS4-re az tud segíteni? Nem bízok az ilyenekben, ahol ilyen adatokat kell megadni.
És bocsi a rossz kategória miatt, de nem tudom hova tegyem.
De a Season Passal együtt a DLC-t is megvettem, mert ez a DLC a Season passhoz van. Bonyolult.
Ezért sem értem, hogy miért kéri akkor? Lehet csak azonosításra kell?
Amit nem értek még.
Most beléptem telóról a PS fiókomba és van két másik DLC is, amik már megvannak, le vannak töltve meg minden, arra azt írják, hogy purchased, vagyis hogy megvan véve, erre pedig, amit most le szeretnék tölteni, arra azt írja, hogy free. De ha belépek egy másik fiókkal, akkor mindegyikre az árakat írja, hogy mennyibe kerül.
Ez valószínűleg csak arra kell, hogy tudjanak engem azonosítani, de olyan utálatos ez, nem szeretem az ilyet. Bankkártya, bankkártya... Mindenhova.
Amúgy hivatalos helyről szeretném letölteni. A PS store-ról.
Köszi a válaszod egyébként! :)
Ohh tudom mi volt a baj..
Azért írta, hogy free mert azt még meg is kellett úgymond "venni".
Elvileg mostmár le fogom tudni tölteni rendesen, úgy hogy ne kelljen megadni az adataim, csak egy gond van... Jelenleg áramszünet van, úgyhogy várnom kell. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!