Milyen laptopot ajánlanátok?
Nyílván ez a kérdés elég általános és mindenkinek megvannak a maga elvárásai egy gépet illetően pl erős proci, sokat bíró aksi, szép képfelbontás... stb stb
Nos engem ezek közül mindegyik hidegen hagy, nem érdekel hány képpontos meg milyen a kijelző a proci aksi gondolom amíg új kibír párórát utána ahogy használódik egyre kevesebbet.
Ami nekem kell:
win 7 bár az már fut mindenen :D
Vigye el a játékaimat minimális laggolás nem zavar
filmet tudjak rajta nézni és kész.
Amim van:
2013ban kaptam ballagásra egy Asus x55u-t semmi bajom nincs vele mint mondtam nem érdekel ha gyenge a képernyő, az se érdekelne ha papir lenne a kijelzője :D
Ha valaki nem akar utána olvasni ennek:
Processzor
Processzor típus
AMD C60
Processzor frekvencia
1,0 GHz
Chipkészlet
AMD A68M
Memória
Memória
2 GB DDR2
Memóriahelyek száma
1 db
Memória max. bővíthetőség
4 GB
Háttértár
Háttértár kapacitás
320 GB
Merevlemez fordulatszám
5 400 RPM
Kijelző
Kijelző méret
15,6 "
Kijelző típusa
LED
Kijelző felbontás
1366 x 768 Pixel
Videó
Grafikus vezérlő memória
megosztott
Általános
Optikai meghajtó
SuperMulti
Hálózat
WLAN, Gigabit LAN
Kártyaolvasó
2in1
Billentyűzet kiosztás
Magyar
Szín
Fekete
Méret (Hossz x Vastagság x Szélesség)
378 x 253 x 26,2-31,9 mm
Súly
2,4 kg
Tartozékok
hálózati adapter
Extrák
beépített webkamera
Csatlakozó
Csatlakozók
VGA, LAN, HDMI, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0
Audio csatlakozók
mikrofon bemenet, fülhallgató kimenet
Operációs rendszer
Operációs rendszer
DOS
Akkumulátor
Akkumulátor típus
Li-ion
Akkumulátor teljesítmény
4400 mAh
Akkumulátor cellaszám
6
Már nem kapni sehol se de az egyik oldal legutóbb 70-80 környékén árulta 2 éve.
Szóval nekem pontosan ilyen kéne olcsó és "jóaz"
Azért kérdezlek titeket mégis mert édesapám pl 3-4 éve vett magának Leno-t 1TB húdeszép húdejó és fél év után vinyóhibás lett.. egy rendszergazda ismerősöm azt mondta a Lenonak a vinyó a kehélye hamar meghalnak.
Hozzáteszem apukám egy 30megás sakkprogramon kívül semmi másra nem használta a laptopot se net, se letöltés se semmi minden olyan mint gyári állapotba csak az a sakk ami nemmellesleg már 15 éve megvan nekünk :D
Az én laposomban már lett cserélve aksi, a numerikus részének fele nem működik (hogy miért azt passzolom) és az USB 2 van egyik halott a másik meg csak akkor jó ha nem ér hozzá senki a bedugott eszközhöz :D
Megcsináltatni azt mondták nem érdemes a helyi szervizben.
Szóval ki mit ajánl? :D
70-80 ezerért ezt ajánlom, anyámnak ezt választottuk:
Ami nagyon tetszik benne hogy a Celeron N4000 teljesen passzív hűtésű (venti nincs csak borda), 2017 legvégi vas, teljesítményben azon a szinten van mint a 2015-ös I3-5005, a gép sebessége így átlag tartalomfogyasztásra, irodai műveletekre teljesen jó. A kaszni (burkolat, billentyűzet, érintőpad, hangszoró...) meg belépő szinthez mérten kiváló, erős hardverekkel 250 ezres gépeknél is használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!