Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vírusos a Windows 10-em?

Vírusos a Windows 10-em?

Figyelt kérdés
A WIN10-es gépem egy hete furcsán kezdet viselkedni. „Furcsaságok”: egyszer beállítottam, hogy egy pinkodot kérjen eddig mindig, eddig működött is, de most valamiért újra teljes jelszavam kéri, a böngészőnél mindenhonnan "kijelentkeztem", azaz minden google fiókomból ki vagyok jelentkezve, és ha bejelent kezek mindig elfelejti a következő munkamenetre. Legelőször amikor ez elkezdődött el akartam indítani egy vírus keresésest a windows defender-rel de nem működőt (kép: [link] )

2019. febr. 10. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Futtass Malwarebytest, HDSentinelt és Memtest86+-t, valamint rendszergazdai parancssorban egy sfc /scannow parancsot.
2019. febr. 10. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
A Win10 alapból annyira bugos, hogy képes úgy viselkedni, mintha vírusos lenne.
2019. febr. 10. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Pont annyira bugos a Win 10 mint te... Hajlandó úgy viselkedni mintha vírusos lenne...

Szerinted a Win 10 meg a google fióknak sok köze van egymáshoz és bug miatt "lépett ki" mindenhonnan emberünk...

---------

Ugyan az mondom amit #1, Malwarebytes futtatása főleg!

2019. febr. 10. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Itt vannak a Malwarebytes eredményei: [link]

Karanténba raktam őket, köszönöm a program ajánlását.

És meg egy kérdés, ennek lehetett köze annak, hogy a Windowsom-on belül mindig rossz időt mutatót (attól függetlenül, hogy a dátum és idő beállítások jól voltak be állítva). És csak még annyi, hogy ez amúgy pontosan mi (kép: [link] )is ez (ezzel mostanában találkozok, ha telepíteni szeretnék valamit, ez most a malwarebytes telepítésénél is fel jött )?

2019. febr. 10. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:

A SmartScreen szűrő a rendszer része, Alkalmazások és fájlok ellenőrzésére való. Az ellenőrzés automatikus. [link] - részletek a SmartScreen-ről itt.

Ha be van kapcsolva, akkor elérhetőnek kellene lennie. Ha nem elérhető, az nem feltétlen bíztató. Ám Defender-ben az Alkalmazás- és böngészővezérlésen belül kapcsolható ki a SmartScreen, ha nem szeretnéd használni.

2019. febr. 12. 23:03
 6/8 A kérdező kommentje:
A SmartScreen mindig egy hibát ír. 4 probléma, amit mostanában észleltem, egyik az, hogy a net csak elmegy és vissza jön itt értem azt hogy teljesen elmegy és utána vissza jönn és igy másik is a nettel kapcsolatos megy az, hogy lassúbb mint régen, itt arra gondolok, hogy régen volt kb. 200mb/s és most meg 30mb/s. És miért lehet, hogy az ikonok helyet két windows indítás között más(ki/be kapcsolás)?És a SmartScreen nel kapcsolatban, meg az a probléma, hogy amikor megnyitom a Defender az egész üres. Az mitől lehet, hogy sokszor, ha elmentek/megnyitok egy word/excel dokumentumot/táblázatott a gépem "kifagy" azaz ha az egérrel meg fogom az ablakot és elkezdem mozgatni az PÁR MÁSODPERC múlva reagál(pl meg rángatom az egeret miközben az ablakot fogom és csak pár másodperc múlva fog elkezdeni össze vissza mozogni).Köszönöm az eddigi segítséget!
2019. febr. 16. 21:45
 7/8 anonim válasza:
Ok. Akkor inkább csinálj egy teljes újra telepítést kezdés tiszta lappal, mindig legyen a legújabb win10 verzó telepítve és rendszeres napi szintű vírus/malware keresés! Legközelebb ne menj kétes eredetű weboldalakra ne tölts le kétes eredetű fájlt és csak azoknak a programoknak adj rendszergazdai engedélyt vagy bármilyen engedélyt amiről biztosan tudod hogy nem káros és biztonságos! alkalmazás telepítés elött vizsgáld meg a fájlt a defender-rel ajánlott minden letöltést (telepítők,videók,képek,dokumentumok,egyéb) átvizsgálni mielőtt megnyitod! Az internet sebességet lassíthatják a háttéradatok pláne ha kriptovalutát bányásznak a gépeddel de az újra telepítést követően menj a speedmeter.hu -ra vagy egyéb hasonló oldalra és csinálj egy tesztet ha még mindig lassú akkor a szolgáltatónál a hiba
2019. febr. 28. 03:45
 8/8 anonim válasza:
Ja és még annyi hogy ügyelj arra hogy a gép hardverileg megfeleljen a követelményeknek mert ha húzod az ablakot és késöbb reagál az azt jelenti hogy lassú a gép!
2019. febr. 28. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!