Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kizártam magam a Fortnite...

Kizártam magam a Fortnite fiókomból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fortnite felhasználom amin be van kapcsolva a 2 lépcsős azonosító.(Amikor beszeretnék lépni a felhasználomba gépről a telefonomra küld egy 6 számjegyű kódot amivel beengem mint pl.: A Steam Guard).A probélma ott kezdődik hogy a felhasználon be van kapcsolva a hitelesítő de a telefonom véletlen kitöröltem a hozzátartozó alkalmazásbol az Epic Games kód generálót amivel be tudnék lépni. Mit tegyek ez esetbe? Valahogy visszatudom szerezni a felhasználómat?.

2019. febr. 8. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Amennyire utánaolvastam, le kellett töltened "backup" kódokat ilyen esetre. Gondolom nincsenek meg.

Szerintem az epic supportnak írj, biztos fognak segíteni. Volt már hogy más dologban, de tesómnak is írnia kellet (amit én írtam meg az ő nyelvtudás hiánya miatt) és kb 1 óra múlva válaszoltak is.

Máskor pedig simán az email-es 2 lépcsőset használd, bőven elég az is.

2019. febr. 8. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,megprobálok mindent megtenni
2019. febr. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!