A számítógépet kiszorithatja a táblagép fejlődése?
Definiáld jobban a dolgokat.
Android VS Windowsról beszélsz?
ARM vs x86ról?
Vagy csak maga a gép kialakítás, hogy tabletes vs asztali doboz gépek?
Én úgy tudtam, hogy a táblagép az a számítógép egyik típusa. (minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár esete), vagy matekosabb példával minden négyzet négyszög, de nem minden négyszög négyzet.
Mégpontosabban lefordítva a sárgarépa kiszoríthatja a zöldségeket a levesből?
Pontosítsd a kérdést!
Ha a gépek méretére gondolsz, akkor a méret/teljesítmény arány biztosan javulni fog, egyre erősebbek lesznek a mobil eszközök, de praktikus okokból egy méret alá nem valószínű, hogy csökkenni fog, a kezelhetőség és a kijelző méret miatt. Ha a tervező programot említetted, a komolyabbak elég kényelmetlenek tudnak lenni egy tableten.
Aztán lehet, hogy változik majd a trend a távolabbi jövőben, pl. kijelző helyett szemüveg lesz, komplett gép helyett vékony kliens, egér és billentyűzet is virtuálissá válik, stb. De ez még a jövő zenéje. (Bár vannak már próbálkozások.)
a kérdező szerintem arra gondolt, hogy pl notebookokat vagy a komplett asztali pc-ket
nyilván változik a piac de teljesen azért nem mert egy gamer aki nem utazik sokat marad az asztali gépnél.
én régen próbálkoztam a tablet vonallal de inkább jobban bejött az ultrabook. Sokkal kényelmesebben és gyorsabban tudok rajta dolgozni és internetezni ha úton vagyok vagy elutazom.
Szerintem nem mert:
1. Játszani jobb PC-n (de innen meg a konzolok szoríthatják ki, főleg ha a PC egyre drágább lesz)
2. Szerintem számítógépen mindig kényelmesebben lehet majd dolgozni, akkor is ha most már egyre több professzionális program van tabletre.
utolsóval egyet értek
El nem tudnám gépzelni, hogy excel vagy wordos munkákat tableten készítsek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!